Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Epäonnistuminen – siirrä energiasi onnistumiseen

Viikon tarotkortiksi nousi epäonnistuminen, joka kertoo epäonnistumisen pelosta mikä valtaa mielen silloin kun olemme esimerkiksi uuden äärellä tai menneisyyden kokemukset ovat olleet ei -toivottuja ja tuonut epäonnistumisia mukanaan. Onnistumisen ja luottamuksen energioita torjutaan helposti ja silloin epäonnistumisen pelot saavat ajatuksista yliotteen. Silloin on hyvä tarkastella uudestaan omia ajatuksia ja tiedostaa mihin kaikkeen itsestä on. Luottamalla omaan itseen turhat pelot eivät saa ylivaltaa ja usko tulevaan ja tähän hetkeen nousee.

epäonnistuminen on vain pelko, sinä olet sitä vahvempi

Epäonnistuminen ja sen tuoma pelko voi voimmakkaimmillaan olla vahva ja rajoittava tekijä. Tämä pelko estää toimimasta ja olla jopa jumittava tekijä omassa elämässä. Silloin kun tämä tunne yrittää vallata niin ota aikaa itsellesi ja kuuntele omia ajatuksiasi. Mistä pelon tunteet tulevat ja kuinka niistä voisi päästää irti. Rakkauden energia kuljettaa oikeaan suuntaan ja pelonkin tultaessa ajatuksiin rakkauden avulla pääsemme sen yli. Kun kuvittelemme lopputuloksen rakkaudesta käsin niin huomaamme millaiset mahdollisuudet itsellämme on ja epäonnistumisen pelot ja ajatukset siirtyvät mielestämme kauemmaksi. Rakkauden voiman avulla saamme uskoa ja luottamusta itseemme ja tämän suuren energian avulla näemme omat mahdollisuudet ja kyvyt tulla onnistumaan missä vain haluamme. Se, mihin ajatuksemme laitamme niin siihen suuntaan itseämme ohjaamme. Jos ajatukset ovat koko ajan epäonnistumisessa niin johdattelemme vaistomaisesti itseämme epäonnistumaan emmekä usko onnistumiseen.

Järjen ja tunteiden tasapaino on avainsana, jolla epäonnistumisen pelko on mahdollista saada omista tunteista pois. Pelko epäonnistumisesta on tunne. Tunne minkä saa kutistettua mielestään pois kun ajattelee myös järjen kautta tilannetta. Jos esimerkiksi edellinen ihmissuhde on päätynyt eroon ja siitä on tullut tunne, että on epäonnistunut kun ei saanut pidettyä suhdetta kasassa niin silloin on hyvä miettiä, että mitä tästä suhteesta on oppinut. Millaisia ajatuksia suhde on tuonut mitä ei halua enään kokea tai tuntea omassa tulevaisuudessa. Silloin lähdemme vetämään puoleemme sellaista ihmissuhdetta, joka ei tuota epäonnistumisen pelkoa ja tuottaa joka solulle rakkautta ja onnea. On hyvä laittaa ajatukset kasaan omien oppien ja kokemusten kautta. Kun sen on tehnyt ja päästänyt irti peloista niin on valmis jatkamaan omaa matkaa luottavaisena ja muistaen sen, että omien oppiläksyjen kautta epäonnistumisen pelot ei hallitse enään omia aikomuksia.

Laajempaa tarot-tulkintaa halutessasi tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi myös ajan puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.