Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Taikuri – leikittele energioillasi

Viikon tarotkortiksi nousi Taikuri, joka pyytää keskittämään ajatuksesi omiin voimavaroihisi, kykyihisi ja energioihisi. Harjoita omia taikurinomaisia aistejasi ja luota intuitioosi. Matka omaan sisäiseen voimaan ja henkisyyteen on avautumassa, ja kortti pyytääkin kuuntelemaan herkällä korvalla omia energioita ja intuitiota.

taikuri tuo vapautta, ideoita ja totuutta

Anna ajatuksesi virrata vapaasti ja leikittele omilla ajatuksillasi. Katso mihin asti olet valmis menemään omilla ajatuksillasi ja vapaudu samalla omista kahleista ja tottumuksista. Tarkastelemalla itseäsi uusin silmin huomaat mihin kaikkeen sinusta onkaan. Olet uuden matkan alkupäässä, ja tämä kortti onkin oikea itsensä tutkailemisen kortti. Tutkaile itseäsi positiivisesti ja myös pienellä huumorilla. Löydät itsestäsi aivan uusia puolia ja sitä kautta lähdet etsimään itsellesi oikeat puitteet, missä voit alkaa toteuttamaan itseäsi ja missä tunnet olevasi oikeassa paikassa. Kun leikittelet omilla energioillasi niin tunne se kaikki voima mikä sinussa on ja uskalla elää. Uskalla lähteä elämään sitä sinun omaa unelma elämää ja nauttia siitä!

Sinulle on annettu ihania ideoita, jotka on tarkoitus jakaa eteenpäin ja näyttää tietojasi myös toisille. Älä hukuta tai päästä näitä ideoita mihinkään sillä ne ovat osa sinua. Löydä oikea tapa hyödyntää näitä taitojasi ja ideoitasi. Kun olet omalla päättäväisyydelläsi etsinyt nämä tavat, sinusta lähtee huokumaan aivan uudenlainen energia ja tätä energiaa tulisit antamaan myös toisille. Tällä hetkellä voi tuntua siltä, että omat kyvyt ja halut ovat jossain syvällä piilossa ja onkin tärkeää ettet pakota itseäsi löytämään niitä. Lähde tälle uudelle matkalle leikitellen omilla ajatuksillasi. Silloin luovuus lähtee vyörymään sinusta ulos oikealla tavalla ja oikeaan aikaan.

Kun näitä ideoita lähtee tulemaan sinusta ulos, niin ole itsellesi totuudenmukainen vaikka ne voisikin tuntua alussa hassuilta ideoilta. Sinussa on silloin menossa kypsymisvaihe ja kun käsittelet rehellisesti näitä uusia ideoita niin ne alkavat muotoutua omaan muotoonsa. Luota koko ajan, että sinua ollaan valmiselemassa johonkin mikä on ollut sinussa piilossa pitkään ja nyt on sen aika tulla ulos.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *