Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – rehellisyys itseään kohtaan

Tarot-torstain vahva teema on tällä kertaa rehellisyys itseään ja omia tunteita kohtaan ja mitä sille pyydetään tekemään. Jos omia tunteita ja ajatuksia ei kohtaa rehellisesti vaan sysää huonon olon tai kommunikaation puutteen jonkun muun syyksi niin viimeistään silloin tulisi pysähtyä hetkeksi paikoilleen ja osata katsoa sisimpään ja keskustella oman itsensä kanssa rehellisesti.

Tässä aamulla tuli vahva intuitio siitä, että tätä aihetta tarvitaan juuri nyt tähän tarot-torstaihin 😊 Valitse taas intuitiotasi käyttäen sinua puhuttelevin kortti ja lue alta viestisi.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen kuningatar

Rehellisyys itseään kohtaan ja sitä kautta pelkojen tunnistaminen ja itsensä kohtaaminen voi olla pelottavaa. Itsensä kohtaaminen rehellisesti voi avata vanhoja patoutuneita tunteita, mutta myöskin lisätä onnellisuutta ja hyvänolon tunnetta. Rehellisyys on avain parempaan elämään vaikkei se välttämättä sillä hetkellä siltä tuntuisikaan. Kissan nostaminen pöydälle ja vanhojen haavojen riisuutuminen vaatii rehellistä itsensä tutkailemista ja omien tunteiden avaamista rehellisesti itselleen. Miten minä voin, mitä haluan tehdä ja mitä voisin tehdä toisin, jotta oloni kohenisi ja ajatukset selkiintyisi? Myös rehellisyyttä pyydetään toista/toisia kohtaan ilman riidanhakuisuutta. Rehellisesti omien mielipiteiden julki tuominen ei tarvitse olla kiihtyvää tai hyökkäävää keskustelua toista kohtaan vaan asioista on hyvä oppia puhumaan rauhallisesti ja rauhallisesti toista kuunnellen.

2. Miekkojen Prinssi

Mitkä asiat jarruttavat sinua ja tekemistäsi? Mistä asenteista, tottumuksista, energioista tai ajatuksista sinun tulisi päästää irti, jotta pyörät pääsevät vapaasti liikkumaan ja viemään sinua oikeaan suuntaan? Miekkojen prinssi pyytää katkaisemaan vanhat siteet näihin sinua jarruttaviin tekijöihin, sillä muuten pyörät pyörivät paikoillaan viemättä meitä eteenpäin. Tässä voi olla kyseessä oma henkinen kasvu, missä jätetään vanhoja tottumuksia urakalla nyt taakse tai vanhoja ajatusmalleja. Joskus tämä voi tarkoittaa myös ihmisiä, joihin pyydetään ottamaan etäisyyttä mikäli tuntuu, että he omalla energiallaan jarruttavat toimintaasi. Tämä kortti pyytää tekemään itsesi hyväksi rohkeita päätöksiä ja sukeltamaan jopa lapsuuden aikaisiin asenteisiin ja tottumuksiin mihin on totuttu ja mitä on opetettu. Tarkastele näitä rehellisesti ja mieti, ovatko ne ajatukset enään sinua varten.

3. Maljojen prinsessa

Kuuntele rehellisesti omaa intuitiotasi ja tarkastele sitä vaikka se tuntuisi miten oudolta, hassulta tai haastavalta. Ole täysin avoin uusille asioille ja tapahtumille mitä elämääsi tarjotaan. Vanhoista kahleista vapautuminen ja toisten hyväksi tekeminen saa nyt riittää ja sen tuoman vapaan energian voi käyttää täysin itselleen ja omalle luovuudelle sekä taidolle. Katsomalla itseään arvostelematta ja rehellisen hellästi peilistä näemme itsessämme kauneuden ja hyvyyden. Anna tämän tunteen vallata sinut ja näe mahdollisuutesi. Tanssi tämän tunteen mukana ja ole itseäsi kohtaan täysin avoin ja rehellinen. Sinun ei tarvitse elää enään ainoastaan toisille vaan on sinun aikasi kuoritua kuoresta ja antaa omalle elämälle tilaa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata 30 minuutin (40€) tarot-tulkintaan ajan tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. Kirjallinen tarot-tulkinta sisältää seitsemän kortin pöydän sekä valitsemasi aiheet/kysymykset.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.