Hae
Mirva Emilia

Sisäinen etsijä ei kuole koskaan

Jokaisen meidän sisällä asuu pieni etsijä minkä liekki ei sammu koskaan. Itse koen sisäisen etsijän sellaiseksi, että itsellä on koko ajan palava halu kehittyä ja mennä kohti omia unelmia ja tavotteita eikä pysähtyä paikoilleen ja tämä sisäinen etsijä huutaa syvältä minusta sen mitä tarvitsen. Oli kyse sitten uusista työtuulista tai arjen asioista sisäinen äänesi kertoo syvältä itsestäsi mitä haluat. Mulla on tällä hetkellä just tämä tunne. Mulla on vahva visio tulevaisuuden työnäkymistä ja sitä kohti menen lujaa. Haluan oppia ja kehittyä. Kun olen siinä pisteessä, että työkuviot muuttuu tiedän, että olen siihen valmis ja 110% sitoutunut. Mutta tiedän myös sen, että kun olen päässyt pisteeseen että olen valmis uusiin työkuvioihin niin sisäinen etsijä alkaa etsimään ja hakemaan uutta kehitysideaa. Mutta koska syksyllä aion aloittaa yrittäjänä työt niin silloinhan sisäinen etsijä saakin olla valloillaan!

Sisäinen ääni voi huutaa myös pahaa oloa. Jos olosi on ahdistunut anna äänesi kuulua ja tee niinkuin se käskee. Jos se käskee sinua ottamaan rennommin ja olla armollisempi itsellesi niin tee se. Sisäinen ääni on viisas ja sen ääni ei ole mikä tahansa ääni vaan tässä tilanteessa sinun oma hätähuuto itsellesi.

Sisäinen etsijä pitää mielen ja kehon virkeänä

Sisäinen etsijä pitää mielenkiinnon ja vireyden omiin mielenkiinnon kohteisiin koska sen huuto kuuluu sisältäsi. Sisäinen etsijä eli sisäinen palosi huutaa mitä se kaipaa ja tätä huutoa kannattaa kuunnella sillä se olet sinä itse kuka yrittää kertoa sinulle mitä sisimmässäsi haluat. Silloin kun tuntuu siltä, että on hukassa itsensä kanssa eikä tiedä mitä tehdä, mihin mennä tai millainen haluaa olla niin tämä etsijä on hukuttautunut niin syvälle sinuun, että sitä pitää alkaa kuuntelemaan entistä tarkemmin että saat sen äänen kuuluviin. En voi koskaan muistuttaa liikaa hiljentymisen ja meditaation merkityksestä. Jos tuntuu, että sinun sisäinen etsijä on kadoksissa niin käy lukemassa tämä postaus hiljentymisestä ja ota sieltä vinkit arkeesi mukaan.

Sisäinen etsijä pitää oman mielen ja kehon vauhdissa kun tiedät mitä tarvitset ja haluat. Kun tietoisuus omasta minästä ja omasta tekemisestä kasvaa niistä haluaa pitää kynsin hampain kiinni eikä kadottaa sitä hyvänolon tunnetta mikä omasta minuudesta ja kehosta tulee. Jotta voi seurata omaa ääntä ja sitä mitä sisimmissään toivoo ja haluaa se vaatii rohkeutta. Rohkeutta tehdä ja olla just sellainen minä kuka haluan olla. On äärimmäisen vapauttavaa tietää ja tuntea itsensä hyväksytyksi itselleen ja on rohkeaa näyttää se myös muille. Sisäistä etsijää ja paloa ei tarvitse sammuttaa toisten mielipiteiden takia vaan jokaisella meistä on oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi sellaisina kuin me olemme. Henkinen kasvu lähtee itsensä hyväksymisestä, itsensä rakastamisesta ja itsensä kuuntelemisesta. Kolme isoa asiaa mitkä haluan opettaa sinulle, että saat itsellesi parhaan mahdollisen elämän ❤️

  • Älä katso itseäsi inhoten peiliin vaan hyväksy itsesi juuri sellaisena kuin olet. Kirjoita itsellesi voimalause peiliin ja lue se joka päivä itsellesi ääneen.
  • Rakasta itseäsi niinkuin rakastat lähimmäisiäsi ja hymyile omalle peilikuvallesi.
  • Anna itsellesi aikaa ja omille ajatuksillesi. Jätä työasiat ja huonot ajatukset mielestäsi pois, hengitä syvään ja nauti hetkestä.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.