Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – herätä omaa energiaasi

Tarot-torstain vahva pääteema on oman energian löytäminen, sen herättäminen itsestä ja tarkastamista, mihin omaa energiaa jakaa, antaa ja käyttää. Oma energiataso vaikuttaa kaikkeen sinussa kuten, omaan ajatteluun, jaksamiseen, siihen mitä ympärillesi jaat ja annat sekä yleiseen olotilaan. Jos energiatasot on kovin matalat on olo väsynyt, kiukkunen ja ärtynyt. Kun taas energiatasot on korkealla, myös mieli on hyvä. Olo on onnellisempi, iloisempi, positiivisempi ja aktiivinen. Silloin haluaa tehdä kaikkea, tuntea kaikkea hyvää ja nähdä itselle mieluisia asioita. Kun energiat on korkealla se näkyy ja tuntuu myös ulospäin positiivisella tavalla.

Katsotaanpa, mitä tarot-torstain viesti haluaa Sinulle viestittää. Käytössäni on tällä kertaa Tarotpuodista kesällä yhteistyön kautta saadut Tarot in Wonderland -kortit. Sulje silmäsi ja tunne näiden korttien tuoma ihmeellinen maailma kehossasi ja valitse alla olevasta kuvasta kortti, mikä puhuttelee sinua intuitiivisesti eniten.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. LanttiEN kutonen

Tämä kortti muistuttaa pyyteettömästä antamisesta. Pyytettömällä antamisella jaamme rakkautta ja harmoniaa ympärillemme sekä luomme luottamusta. Siihen ei tarvita välttämättä edes sanoja, sillä hyvä ja rakkaudentäyteinen energia on käsin kosketeltavaa ja tilanteessa huomataan, että siihen ei liity minkäänlaisia taka-ajatuksia. Kortti pyytääkin miettimään omaa lähipiiriä. Onko siellä joku kuka tarvitsisi pientä piristystä omaan päivään? Miten sinä voisit häntä piristää? Viemällä ehkä kukkia, herkkuja tai viemällä kahville ja olla hänelle läsnä. Pieni teko voi olla toiselle suuri apu ja tuki, jonka voit hänelle tarjota.

2. Sauvojen kolmonen

Opettele olemaan läsnä itsellesi ja kuuntelemaan omaa kehoa, mieltä ja sielua. Tarkastele omaa itseäsi ja elämäntilannettasi kypsästi ja kokonaisvaltaisesti. Kuinka minä voin, mitä minulle kuuluu? Itseäsi kuuntelemalla ja arvostamalla alat tuntea itseäsi kohtaan mielihyvää, rauhaa ja rakkautta, mikä näkyy myös ulospäin. Anna itsellesi aikaa ilman kelloa, puhelinta tai muuta ärsykettä ja mene sinne mihin virta on sinua kuljettamassa. Mielenrauhan avulla energiasi latautuu ja olet taas vahvempi kommunikoimaan myös muiden kanssa. Olet sitten sosiaalinen tai vetäytyvä niin jokainen meistä tarvitsee täysin omaa tilaa ja aikaa omalle itselle.

3. Sauvojen prinsessa

Tämä kortti kuvaa pelotonta suhtautumista omaan elämään, mutta muistuttaa kuitenkin heittämään välillä jäitä hattuun ja pysähtyä miettimään mikä on seuraava, järkevä ratkaisu ja olla tietoinen siitä mitä teet. Vaikka Sauvojen prinsessa on uuden alun kortti, niin tällä kertaa kortti kuitenkin muistuttaa pienestä pysähtymisestä ja pohtimista siitä, mihin oman energian suuntaa ettei sitä menee turhaan hukkaan. Palo palaa sisimmässäsi ja siellä on aito halu ja tahto mennä eteenpäin ja luoda jotain uutta, mutta täytyy ensin kuitenkin miettiä mihin tämän oman tahtotilan ja energian suuntaa.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.