Hae
Mirva Emilia

Aika keskittyä hyvään – mistä sä nautit just nyt?

Nyt kun Koronasta puhutaan paljon ja siitä kuinka se alkaa vaikuttamaan jo meidän kaikkien elämään koko maailmassa, on aika katsoa myös siihen hyvään. Mitä hyvää Sun elämässä on. Itsekin seurailen uutisia paljon ja tehdään koko perheen voimin kaikki tarpeellinen mikä vaan estäisi viruksen leviämisen mutta silti, nyt aika keskittyä kaikkeen hyvään mitä Sun, mun ja meidän kaikkien elämässä on juuri nyt? Mistä Sä nautit? Ja keitä ihania ihmisiä Sun ympärillä on? Pelko saattaa vallata osan meidän mieltä ja asioita aletaan miettimään laajemmin ja enemmän pois sen oman navan ympäriltä. Ehkä yksi syy tähän kaikkeen onkin saada ihmisten itsekkyyttä pois ja alkaa oppia ajattelemaan asioita laajemmin ja sitä, miten ja mihin meidän tekemiset vaikuttaa. Ainakin mun mielestä hurjan isoja juttuja mitä voidaan yhdessä opetella vielä enemmän.

Mulle eilinen päivä oli just se mistä nautin. Eilen lauantaina sain olla koko päivän yksin kotona. Tein suursiivouksen ja nautin olostani yksin. Saan olla todella harvoin yksin kotona ja silloin kun se aika on niin nautin siitä sydämeni pohjasta! Kuuntelin musiikkia samalla kun siivosin ja lauloin 😀 Ihanan terapeuttista! Miten niinkin arkisesta asiasta voikaan nauttia niin paljon kuin siivoamisesta 😀 Mutta silloin harvoin kun sen saa tehdä kunnolla yksin eikä kukaan ole sotkemassa perässä niin onhan se ihan parsta! Se on sitä perhe arjen ihanuutta.

Nyt kun oleskelen meidän Tahvo-kissan kanssa sohvalla ja katson kuinka aurinko yrittää pilkottaa pilvien välistä, niin toinen asia mistä aion tänä viikonloppuna nauttia on ehdottomasti metsälenkki. Näin kevään korvalla on parasta (tai minä vuodenaikana vaan) mennä metsään lenkille. Linnut laulaa, aurinko paistaa ja purot solisee. Metsä on paikka, missä mieli lepää ja tuntee miten rauhallisuus virtaa pitkin kehoa. Kiire unohtuu ja kaikki huonot ajatukset jää sinne. Odotankin kesää paljon, että päästään keskelle metsää mökille missä ei kuulu kun luonnon omia ääniä <3 Tällä hetkellä maailmalla tapahtuu niin paljon pahoja asioita, niin nyt kaikki positiivisuus täytyy ottaa käyttöön ja lähettää positiivista energiaa joka puolelle. Ja ihan oikeasti pysähtyä miettimään mitkä on niitä tärkeitä asioita ja mitkä ei. Mistä on valmis luopumaan, että saadaan maailma taas tasapainoon. Yksin kukaan ei sitä pysty tekemään, vaan me kaikki yhdessä <3 Suojellaan itseämme, läheisiä, naapureita ja luontoa. Yhteistyöllä saadaan paljon aikaan.

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita! 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.