Hae
Mirva Emilia

Onko ok aloittaa uusi vuosi ilman tavoitelistaa?

Uusi vuosi vaihtui lasten leikkiessä kukkulan kuningasta (mikä muuten näyttää näin vanhemman silmistä hurjalta vaikka itsekin oon sitä lapsena leikkinyt ilman haavereita), raketteja ampuessa ja nakkeja ja ranskalaisia syödessä. Ollaan useampi uuden vuoden aatto vietetty mun siskon luona eikä tämä uuden vuoden aatto ollut poikkeus. Siskon tytöt soittikin jo hyvissä ajoin viikolla, että kai täti tulee uutena vuotena meille, ja tottakai mentiin ❤ Siskon luota lähdettyä ajeltiin kylillä vielä vähän aikaa ja katseltiin erilaisia raketteja mitä ammuttiin. Musta on ihanaa kun nämä samat jutut toistuvat joka vuosi ja lapset oikein odottaa aaton touhuja.

Lapsilla on ollut pitkään valvominen joku The Juttu ja viikonloppuisin varsinkin Niksu pyytää välillä, että saako valvoa. Mää oon ite ollut aina iltauninen ja kaipaan illalla rauhaa ja aikaisia unia. Onkin aivan ihanaa kun ollaan saatu hyväunisia lapsia, joten uni tulee hyvissä ajoin aina molemmille. Sitten onkin kiva antaa lasten valvoa välillä viikonloppuisin (meillä valvominen lapsilla on maks. klo 22 asti). Uuden vuoden aatto oli kuitenkin poikkeus ja kaikki muut paitsi minä – koska nukuin eikä kukaan tullut herättään ?, oli käynyt vielä uuden vuoden vaihtuessa ampumassa ulkona muutaman raketin. Se oli lapsille kyllä yhtä juhlaa ja ne nautti koko päivän valtavasti. Juliakin jaksoi hyvin odottaa vuoden vaihtumista mutta huomasi kyllä huonosta unenlaadusta valvominen. Julia tuli yöllä meidän keskelle nukkumaan ja tuntui, ettei meinannut saada unen päästä millään kiinni. Taisi tulla raketit uniin ?

Uuden vuoden eka päivä meni tietenkin pitkään nukkuessa. Näin kun lapset ja Tuomas on lomalla niin meidän rytmi on mennyt ihan päälaelleen. Onkin taas mielenkiintoista nähdä miten rytmin kääntäminen (lähinnä itselläni) lähtee toimiaan. Voi olla vähän tiukat paikat kun puoli kymmenen heräämisen sijaan täytyykin herätä seitsemältä ? Onneksi tätä rytmiä on kuitenkin vielä viikko jäljellä, joten nautitaan nyt tästä ja mietitään aikaisia heräämisiä myöhemmin. Aamulla noustessa laitoin saunan päälle ja lähdin käymään sen lämmetessä lenkillä. Talvella ilma on täydellisen raikas ja tykkäänkin näistä keleistä kun on lunta mikä narskuu jalkojen alla ja on muutama aste pakkasta. Toivottavasti tämmöisiä kelejä olisi enemmän niiden -20 asteen sijaan!

Näissä rennoissa tunnelmissa meillä jatkuu myös vuosi 2022. Eli ilman mitään suurempia tavoitteita tai listoja, mikä on muuten täysin ok! Itseään ei kannata stressaannuttaa liiallisella to do -listalla vaan tehdään asioita, jotka tuntuu itsestä hyvältä ja kohottavat omaa mielialaa ja terveyttä. Uudelle vuodelle toivonkin meille kaikille paljon rakkautta, menestystä ja terveyttä ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *