Hae
Mirva Emilia

Mitä on onnellisuus? Viikon tarotkortti kehottaa luottamaan itseesi

Onnellisuus on tämän viikon tarotkortti, joka ei anna mitään syytä olla tyytymätön esimerkiksi omiin kykyihin. Kaikki riippuu sinun omasta asenteestasi. Jokaisella meistä on oikeus onnellisuus elämään, mutta se ei tule itsestään. Sen eteen tarvitsee tehdä töitä. Kukaan tai mikään ei tiedä mitkä asiat tekee just SUT onnelliseksi ja siksi juuri sinun täytyykin tehdä niitä asioita mitkä tekee sinut onnelliseksi, on se sitten työ, harrastus tai omat ainutlaatuiset kykysi mitä haluat kehittää. Nämä on sinun omia juttuja ja sinä itse olet vastuussa kuinka niitä kehität ja työstät.

Viikon Tarotkortti on onnellisuuden ja runsauden kortti

Onnellisuuden kortti edustaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Se on ilon, onnellisuuden ja tyytyväisyyden symboli. Kaikki tuntuisi olevan elämässäsi tasapainossa eikä suuria haasteita ole tulossa. Muista, että onni ja onnellisuus ei perustu pinnallisiin asioihin vaan niihin mitä tunnet ja mitä syvältä sisimmästäsi tuot esille. Rakkaus ja luottamus itseä ja muita kohtaan heijastuu muualle maailmaan ja näin saat rakkautta ja luottamusta myös takaisinpäin.

Koska kortti kuvaa onnellisuutta se kuvastaa myös tervettä itseluottamusta. Luota itseesi ja omiin kykyihisi ja anna myönteistä kuvaa tulevaisuudellesi. Älä anna negatiivisuuden vallata mieltäsi vaan anna positiiviselle elämänasenteelle tilaa ja kokeile rohkeasti uusia asioita. Kuuntele omaa sisäistä ääntäsi ja rakenna elämääsi sen mukaisesti.

Viime viikon tarotkortti kehotti kohtaamaan menneisyyden, jotta pääset aurinkoon. Pääset lukemaan postauksen täältä. Postauksesta löytyy myös yhteystiedot, jos haluat varata oman tarot-tulkintasi ?

Sisäinen ääneni toi minut tähän pisteeseen

Olen itse opetellut kuuntelemaan itseäni ja omaa sisäistä ääntä ja voin rehellisesti ja täysin vilpittömästi sanoa, että se toimii! Vaikka alkuun ne hulluimmatkin ideat kuulostivat saavuttamattomilta. Mutta kun asioita aloin miettimään kuinka ne konkreettisesti lähtisi toimimaan ja annoin suunnittelulle tilaa niin huomasin, että ne hulluimmatkin ideat toimivat ja juuri ne tekevät mun elämästä onnellisen. On rohkeaa löhteä tavoittelemaan omia unelmia!

Mun suurin haaveeni on kauan ollut, että saan tehdä töitä kotona ja että saan aikatauluttaa oman arkeni. Alkuun en luottanut omiin kykyihini enkä antanut itselleni lupaa lähteä toteuttamaan tätä omaa unelmaani. Pysyin tutussa ja turvallisessa työssä ja koin ehkä myös pientä väsymystä koska se työ ei enään antanut minulle paljon mitään. Jostain syvältä sisimmästäni aloin keräämään varmuutta ja itseni kuuntelemisen jälkeen havahduin luottamaan omiin kykyihini. Tiesin, että osaan ja tiesin että pystyn mutta jokin mua silti pidätteli. Nyt kuitenkin kun olen päättänyt mitä ja miten aion unelmani toteuttaa on olonikin paljon vapautuneempi ja huomaan, että luottamus itseäni kohtaan ja omiin kykyihini on tullut takaisin.

Älä katsoa itseäsi Inhoten peiliin

”Mulle sä olet ihme
Tää ei oo mikään sun tila viimeinen
Älä katso inhoten peiliin
Sieltä katsoo kyllä kaunis ihminen
Sä lähdet maata kiertämään
Ja kaikki planeetat on sua varten
Tänään et viel uskalla ulos
Jäädään uusimaan sun unelmii”

Paula Vesala 

Kuten Paulan laulun sanoissakin todetaan, sä olet ihme ❤️ Itseluottamus niin sisäisesti kuin ulkoisesti on askel edistymiseen. Luota vaistoihisi, luota sydämeesi ja luota aisteihisi. Näin saavutat itsellesi onnellisen elämän ❤️

Ihanaa viikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.