Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Vaunut – myötätuulta liikkumisessa

Viikon tarotkortiksi nousi Vaunut, jossa  liikkuu vahvuutta ja halua liikkua eteenpäin. Omat päätökset ovat vieneet tähän astiseen elämään, mutta nyt on aika liikkua kohti uutta. Vaunut korostavat omaa tahtoa liikkua juuri sinne, mihin tämänhetkinen elämä on viemässä. Ole valmis tekemään päätöksiä, jotta vaunut pääsevät liikkeelle ja kuljettamaan sinua kohti näköisesi maailmaan.

Vaunut ovat vahvat ja vankat, jotka suojelevat niin tasaisella kuin kivikkoisellakin maalla. Tuuli on myönteinen ja antaa mahdollisuuksia tehdä mikä ikinä tuntuukaan hyvältä. Tärkeää on, että luotat vaunujen suojeleviin rakenteisiin ja uskallat lähteä muuttamaan elämää. Kirjaa ylös, mitä haluat tehdä ja kokea, hyppää itse ohjaamaan vaunuja ja lähde haastamaan itseäsi. Elämä jatkuu samoilla raiteilla niin kauan kun itse emme muuta suuntaa. Siksi muutos on lähdettävä aina itsestä. Jos ei ole tyytyväinen johonkin asiaan niin mieti, millä tavalla voisit sitä muuttaa. Muutos voi joskus olla radikaalikin mutta se on sen arvoista, koska teet sen itseäsi varten. Koskaan ei ole liian myöhäistä elää elämää, jossa on onnellinen ja tyytyväinen. Rakasta itseäsi niin paljon, että sallit elämääsi tulla sinulle oikeita asioita.

Kaikki tämä tarvitsee päättäväisyyttä. Asiat ei muutu aina helposti vaan se vaati lujaa uskoa ja tahtoa muuttaa niitä. Mitä ikinä toivotkin niin niitä ei tuoda valmiina tarjottimella eteemme vaan saamme koota tarjottimen asiat itse. Ja silloin se tuntuu merkitykselliseltä. Vaikeinta on aina aloittaa ja etenkin alkuun pysyä siinä tahdonvoimassa, että haluaa tehdä oikeita asioita ja muutoksia. Kun etenee lujalla tahdonvoimalla eteenpäin niin pääsee alku kankeuden yli ja tulee tunne, että on etenemässä oikeaan suuntaan. Tämä tunne antaa lisää potkua ja ennenkaikkea lujuutta pysyä tahdissa. Tätä voisi verrata alkuinnostukseen – kun otamme uuden tavoitteen ja alamme havittelemaan sitä annamme alkuun kaikkemme. Kaikki muu saattaa jopa unohtua kun silmämme sokaistuu vain siihen yhteen ja ainoaan asiaan ja tavoitteeseen. Muutoksessa tuleekin löytää tasapaino siinä mielessä, että antaa uudelle tilan mutta ei unohda muita elämän tärkeitä asioita ja menoja. Elämää kannattaakin ruokkia monilla eri asioilla ja lähteillä, kunhan ne antavat itselle voimaa ja myöskin pientä haastetta.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Yksi kommentti

  1. Piia-Riikka kirjoitti:

    Kaunis kiitos voimakortista tähän päivään 🙏❤️🥰

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *