Hae
Mirva Emilia

Kivien energiaa tarot-torstaihin

Tarot-torstain aika ja korttien energiat on jotenkin todella lempeän kauniit mutta samalla hyvin motivoivia. Välitän kortteihin myös Suomessa kaivetuista kvartseista energiaa, joita on saatavilla myös verkkokaupastani. Linkin löydät tämän blogin lopusta 😊 Kahdessa kortissa on vaalea Kvartsi, jonka voima kohottaa energian korkeimmalle tasolle sekä puhdistaa niin henkisesti kuin fyysisesti. Toinen on rumpuhiottu ja toinen on raakapala. Raakapaloista sanotaan, että ne ovat voimallisempia, koska niitä ei ole käsitelty mitenkään ja siksi halusin tuoda tähän myös sen vaikka samaa kiveä ovatkin. Tummempi Kvartsi taas on savukvartsi, joka on maadoittava sekä tasapainottava kivi ja se tunnettaan myös yhtenä voiman kivenä.

Vasen kortti on numero 1 (rumpuhiottu kvartsi)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (savukvartsi)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (Kvartsi raakapalana)

1. TäHTi

Niin kaunis ja rauhallinen kortti ja sen tuoma energia. Asioiden on tapana järjestyä eikä niistä turha stressaaminen vie asioita yhtään eteenpäin. Hae itsellesi omalla tavallasi sisäistä rauhaa ja anna tämän kortin energian myös välittyä sydämeesi. Tai tee niinkuin kortin nainen ja mene lammen tai järven rannalle, istu sen reunalle ja kuuntele ja katsele veden kaunista liikehdintää ja vapauta samalla kaikki raskaat energiat olkapäiltäsi. Hengittele ja nauti siitä hetkestä, kiireettömyydestä ja tekemättömyydestä.

2. Sauvojen kasi

Anna ajatuksesi lentää ja luo uusia asioita tähän maailmaan. Ideat lähtevät aina jostain omasta ajatuksesta ja niiden pyörittelemisestä ja siksi kortti muistuttaakin myös maadoittumisen merkityksestä. Kun luomme asioita ajatusten kautta ne voivat joskus tehdä ylilyöntejä ja laittaa ajatukset ihan solmuun, koska ajatuksia ja ideoita tulee niin paljon samaan aikaan. Kun annamme asioille ja itsellemme rauhan maadoittumisen kautta jäljelle jäävät ne tärkeimmät ja itseä eteenpäin vievät ideat. Muut eli ne ns. turhat ajatukset lentävät tuulen mukana sopivampaan hetkeen. Ei siis kannata tarttua jokaiseen ajatukseen vaan kannattaa ottaa hetki aikaa ja happea itselle, aivoille ja ajatuksille ennenkuin alkaa rakentamaan ajatuksista todellista.

3. Sauvojen kuningas

Edellinen kortti pyysi laittamaan ajatukset lentämään niin tämä kortti taas pyytää ottamaan konkreettisesti esiin omat taidot ja lahjakkuudet. Älä peittele niitä vaan tuo rohkeasti esiin mitä osaat ja mitä voit omalla osaamisellasi tuoda ja antaa muille. Tämä kortti antaa uutta puhtia ja ideointia omaan harrastukseen, työhön ja/tai yrittäjyyteen ja pyytää laittamaan hommat aluille. Tee rohkeasti juttuja omien mieltymysten ja taitojen mukaan, sillä ne ovat sinun voimanlähteitäsi ja tee keskeneräiset asiat loppuun, jotta ne eivät häiritse taustalla uutta ideointia.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *