Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Ihan Anttina – AT mallisto edustaa omaa sisäistä hehkua

Kaupallinen yhteistyö: Antti Tapani

AT mallisto eli Antti Tapani Tuiskun ja Prisman yhteistyönä toteutettu sporttinen muotimallisto on kaikille meille ketkä haluavat sisäisen hehkunsa loistaa ja näkyä. Eli meille KAIKILLE! Sain PR-toimisto Riannon kautta tämän malliston treenileggarit ja t-paidan ja näitä on oikeesti pakko hehkuttaa! Leggarit on just sopivan paksuiset ja printti on magee. Kankaan materiaalista huomaa laadun, nimittän se on todella kestävän tuntuista. Leggareita ei tarvitse nostella ja t-paita on kivan löysää mallia. Näitä kannattaa mennä hipelöimään Prismaan tai käydä ostamassa Prisma.fi verkkokaupasta.

AT mallisto on pelkojen voittamiselle ja toivon vahvistamisella

Malliston sanoma vahvistaa hyvin mun omia arvoja ja niitä mitä haluan myös sinulle tuoda esille. Olemme kaikki ainutlaatuisia ja meidän kaikkien erilaisuus tekee sen. Kukaan meistä ei ole samannäköinen tai samanlainen vaan me kaikki ollaan erilaisia ja meillä on myös oikeus siihen pelkäämättä näyttää sitä. Joka päivä mietimme, saammeko olla täysin omia itseämme eikä välttämättä tuoda omaa ainutlaatuista itseämme tarpeeksi esille. At mallisto on ihmisille, jotka ymmärtävät että juuri erilaisuus tekee meistä ainutlaatuisia. Itsensä rakastaminen ja sen näyttäminen saattaa jäädä näiden pelkojen taakse, mutta kun uskaltaa tulla sieltä omasta kuoresta pois sekä rakastat ja hyväksyt itsesi juuri sellaisena kuin olet elämäsikin muuttuu erilaiseksi. Elämään tulee positiivisuus, onnellisuus ja ennen kaikkea oma itseluottamus kasvaa! ”Elämä on itsensä tuntemista ja pelkojen voittamista.” -Antti Tuisku

rakastamalla itseäsi olet armollisempi itsellesi

Armollisuus itseään on sanoinkuvaamattoman tärkeää. Se, että annat itsellesi armoa etkä ole joka paikassa menossa ja aina saatavilla ei ole huono asia. Kenenkään ei tarvitse olla koko ajan saatavilla. Armollisuus ja hyväksyminen itseään ja omaa kroppaa kohtaan muuttaa koko elämän parempaan suuntaan. Itsensä hyväksyminen ja sen kertominen ja näyttäminen itselle parantaa niin elämänlaatua kuin myös omaa mieltä. Kerro itsellesi joka päivä, että rakastat itseäsi ja hyväksyt itsesi. Kun katsot peilistä, katso sinne hymyillen ja hyväksyvästi. Uskalla nauraa itsellesi äläkä anna pelkojen vallata mieltäsi.

Armollisuus itseä kohtaan on mulle tosi vaikeaa ja harjoittelen sitä koko ajan. Mun oma mieli valtaa aina ajatuksia, että mun täytyy tehdä tämä, jotta mut hyväksytään tai ettei kukaan tule jälkeenpäin sanomaan asiasta. Harjoittelen koko ajan sitä ajatusta vastaan, että mun olisi pakko olla koko ajan saatavilla ja tehdä jotain muiden ihmisten eteen jolloin tietysti mun omat tunteet ja ajatukset jäävät kakkoseksi. Suolistosairaus on opettanut mulle paljon olemaan armollisempi itseäni kohtaan mutta vielä on paljon matkaa jäljellä. Itsensä hyväksyminen on iso alku tälle ja vaikka senkin opin kantapään kautta suolistosairauden puhjettua niin olen siitä ikionnellinen. Viimeiset kolme-neljä vuotta olen onnellisempi kuin koskaan <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Kaupallinen yhteistyö: Antti Tapani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.