Hae
Mirva Emilia

Pienet energiakivet voimaannuttavat torstain tarottia

Pienet energiakivet ympäröivät tämän torstain tarotkortteja. Nämä kivet ovat edesmenneen setäni, joka oli henkiparantaja joten näissä kivissä hyvä ja parantava energia todellakin liikkuu ❤️ Setäni tytär lähetti mulle nämä kivet pienessä rasiassa, mikä on luultavasti Intiasta ostettu. Intia olikin paikka, missä hän usein kävi ja haluaisin ehkä itsekin siellä päästä joskus käymään.

Pienet energiakivet antavat kortteihin valtavasti voimaa ja voimaannuttaa kortin viestiä sinulle. Valitse taas alla olevasta kuvasta kortti, mikä puhuttelee Sinua eniten ja lue alta mitä kortti haluaa Sinulle viestittää ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Sampo

Suuntaa elämäsi rikkaudet oikeisiin suuntiin ja jaa omaa hyvää oloasi ympärillesi. Todellinen onni ja rakkaus löytyvät sinusta itsestä, sinun sisältäsi ja kaikki hyvä mitä elämääsi tulee on sinun henkisen kasvun seurausta. Tähän kasvuun ja sinun sisäiseen rikkauteen ei voi kukaan tai mikään ulkopuolinen vaikuttaa. Luota itseesi ja luota siihen, että asiat menevät juuri niinkuin niiden kuuluukin mennä. Sisäinen rakkaus ja sen jakaminen on jotain niin ainutlaatuista ja ihanaa, että löydä se itsestäsi ja löydä se puhdas rakkaus itseäsi kohtaan. Kaikki nämä vain lisäävät rikkauden määrää elämässäsi ❤️

2. Maailman synty

Luota maailmankaikkeuden uuden syntymisen voimaan ja heittäydy rohkeasti kohti tuntematonta. Tämä kortti viittaa uuteen alkuun elämässäsi kaiken kaaoksen jälkeen mitä olet kokenut. Tämä kaaos ja sen tuomien negatiivisten tunteiden tilalle on syntymässä jotain ihan uutta, kunhan vain annat sille mahdollisuuden. Elämä on täynnä uusia ihmeitä, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia ja ovia. Näe näissä mahdollisuutesi edetä. Kortin energia kannustaa aloittamaan uusia projekteja ja luottamaan omiin mahdollisuuksiin. Tee elämästäsi juuri sellaista kuin haluat ja tartu eteesi tuleviin uusiin tilaisuuksiin. Antaudu elämän vietäväksi! ?

3. Vuorenpeikot

Kohtaa ja hyväksy itsestäsi negatiiviset puolesi ja ajatuksesi, sillä ne ovat täysin sallittuja tunteita ja niiden avulla pystyt kasvamaan ja eheytymään entistä enemmän ihmisenä ja henkisessä kasvussasi. Tämä on puhdasta myötätuntoa ja rakkautta itseään kohtaan. Hyväksymällä huonotkin puolet itsessäsi sinulla on kevyempi ja parempi olla, etkä yritä siirtää tätä negatiivista ajattelutapaa eteenpäin. Tämäkin on lahja, mikä sinulle on annettu. Vaikka nämä ajatukset ja ns. peikot sisälläsi tuntuvat välillä ikäviltä, se kuitenkin palvelee sinua ja tukee henkistä kasvuasi. Tulet näkemään uusia ja parempia vaihtoehtoja elää täydempää ja runsaampaa elämää ?

Voit soittaa palvelunumerooni 0700-94002 (2,38€/min.) tai voit tilata ajan
tarot-tulkintaan numerostani 040 7270106, jolloin maksu suoritetaan
tililleni ennen tulkintaa (30 minuutin tulkinta 40€, kirjallinen tulkinta
sähköpostiin 60€).

Tässä vielä kuva kaikista korteista käännettynä ja rasia, missä pienet energiakivet ovat

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.