Hae
Mirva Emilia

AirFryer kanaa

Meillä on ollut käytössä AirFryer nyt reilun vuoden verran ja heitin sinne ekaa kertaa kokonaisen kanan. Ja ai vitsit siitä tuli hyvää! Jonkun verran airfryerista lähti savua kun kana oli niin pitkään siellä, mutta kyllähän siitä mehukasta tuli. Ilma mikä airfryerissa kiertää antaa mehevyyttä ruoille ja paistaa ruoat tosi tasaisesti. Vaikka itse masiina ei kovin iso ole niin hyvin silti kana sinne mahtui.

AirFryer kanaa tunnissa

Ostin Jyväbroilerin valmiiksi maustetun yrtti-pippurikanan ja annoin kanan olla rauhassa tunnin 180 asteessa airfryerissa. Tunnin jälkeen annoin sen vielä hautua foliossa viidentoista minuutin ajan. Tämä on ihan loistava valinta esimerkiksi Halloweenin juhlapöytään tai joulupöytään. Meillä ainakaan ei kovin paljoa kinkkua jouluna mene, joten tämä kana voisi olla hyvä lisä pöytään.

Nyt kun pimeä aika on alkanut ja kynttilät palaa lähes joka ilta niin kyllähän se joulu alkaa jo mieleen tulemaan. Rakastan joulussa sitä, kun ollaan perheen kesken isolla porukalla, saunotaan, syödään hyvin ja jännitetään joulupukin tuloa. Kyllä se pukin tulo vielä näin 34 vuotiaanakin vaan jännittää, hehe! Jouluun ei ole kuitenkaan enään kun pari kuukautta ja se hujahtaa ihan vauhdissa. Tykkään alottaa valmistautumisen ainakin ajatuksen tasolla jo hyvissä ajoin, ettei tule paniikkia muutamaa päivää ennen aattopäivää. Mua ärsyttää ihan suunnattomasti jos mennään jossain asioissa ihan viime tippaan 😀

Nukuin viime yön tosi huonosti ja jatkoin aamulla unia kun lapset lähti kouluun. Tunnin unien jälkeen olin kuin uusi ihminen ja kaadettiinkin mun isän kanssa hieman villiintynyt aita meidän pihan ja ajotien välistä. Oksat oli jo todella lahoja eikä lehtiä enään kasvanutkaan kun yläoksiin. Tehtiin sama meidän toiselle aidalle muutama vuosi sitten ja se on jo nyt kasvanut yli metrin mittaiseksi, joten tässäkään aidassa ei kauaa mene kun siitä saa jo näkösuojaa pihaan. Kivaa hommaa kun yhdessä tekee ja saatiin vielä auringonpaistettakin mukaan.

Illalla vielä käytiin saunassa ahkeroinnin jälkeen ja paistoin Julian herkkuja eli banaanilättyjä iltapalaksi. Niistä ei kyllä kehumista tule (taaskaan), en ymmärrä miksen meinaa saada niitä koskaan ehjänä käännettyä! Aina ne on ihan muussina 😀 Mutta makuhan siinä on se juttu ja päälle vielä Kolholaista hunajaa niin kyllä maistuu!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *