Hae
Mirva Emilia

Tarot-ilta marraskuun pimeään iltaan

Järjestän marraskuun pimeään iltaan tarot-illan, mihin sinä olet tervetullut osallistumaan yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa <3 Illan aikana pääset kuuntelemaan omaa sisintäsi sekä avaamaan omia ajatuksia ja toiveita itsellesi. Illan tarkoituksena on antaa Sinulle mielen lujuutta, rauhoittumista sekä avaamaan sinun sisäistä luovuuttasi tunnemaalauksen avulla. Tunnemaalauksen avulla pystyy avaamaan omia tunteita värien kautta. Itse kun olen tehnyt tunnemaalauksen niin se ei ole koskaan esittänyt mitään vaan värit on saanut puhua puolestaan.

Järjestettiin äitini kanssa viime vuoden puolella samanlainen ilta ja se ilta oli ihan täydellinen. Asiakkaat olivat rentoutuneita ja vahvempia illan päätteeksi sekä entistä valmiimpia aloittamaan uuden sivun omassa elämässä kaikkien niiden vaikeuksien jälkeen mitä he olivat kokeneet. Menneisyys ja menneisyyden tapahtumat voivat vaikuttaa pitkällekin omaa elämää. Omasta menneisyydestä kannattaa miettiä ne opin paikat, mitä olet oppinut niistä vaikeuksista mitä olet kokenut? Opin paikat eivät tule kovin helposti mieleen silloin kun kriisi on meneillään mutta kuten sanotaan, aika parantaa haavat ja niin se todella tekee. Jossain vaiheessa kun on valmis päästämään menneestä irti, huomaa mitä sen matkan aikana on oppinut. Et anna kohdella itseäsi enään väärin ja tiedät mitä esimerkiksi tulevalta suhteelta haluat. Nämä on niitä oppeja mitä tulevaisuus sinulle antaa kun olet valmis päästämään menneestä irti.

Koska onnellisuus ja henkinen hyvinvointi on mulle todella tärkeää niin tätä tulevaa tarot-iltaa odotan taas kovasti. Illan aikana pystyn auttamaan monia teitä avaamaan omia tunteita ja kehittämään omaa henkistä hyvinvointia sekä saamaan uusia oivalluksia. Omista arvoista, rakkaudesta itseään kohtaan ja tunteista on hyvä pitää kiinni, koska niiden avulla saavuttaa onnellisen elämän. Jos tuntuu, että tarvitset itsellesi rauhoittumista ja itsesi etsimistä uudelleen, olet enemmän kuin tervetullut maanantaina 9.11.2020 klo. 17.30 tarot-iltaan Mänttään, hinta 30€. Sisältää myös pienen iltapalan.

mitä tarot-illassa tehdään?

Illan aloitamme meditaatiolla, missä pääset kulkemaan matkan itseesi sekä rentoutumaan ja rauhoittumaan tulevaa iltaa varten. Illan tarkoituksena on antaa sinulle eväitä rauhoittumiseen ja pysähtymiseen arjen keskellä. Meditaation jälkeen teemme tunnemaalauksen. Meditaation aikana voi aueta uusia tunteita ja ajatuksia, jolloin tunnemaalauksen avulla ne saadaan tuotua paperille. Tämä tunnemaalaus jää itselle kotiin vietäväksi, jolloin voit jälkikäteen muistella sitä tunnetta ja niitä ajatuksia mitä meditaatio sinulle sisimmästäsi toi. Illan aikana teemme kaiken rauhassa ilman kiirettä. Tämä kiireetön ilta on tarkoitettu sinulle itsellesi.

Tunnemaalauksen jälkeen jokainen nostaa itselleen tarotkortin mikä sinulle tulkitaan. Tarotkortin kautta saat rakkaudellisen ja eteenpäin vievän viestin. Tarotkortin sanoma vahvistaa sinun omaa intuitiotasi ja ajatuksiasi. Illan aikan tarjoan pientä iltapalaa sekä teetä. Minulla on myynnissä myös muutamia frantsilan luomuyrttitilan tuotteita, joihin voit halutessasi tutustua <3

Lämpimästi tervetuloa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.