Hae
Mirva Emilia

Apua elämään Tarot -korteista – kuuntele ja luota itseesi

Suolistosairauden myötä olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja omia tarpeita. Olen pienestä tytöstä lähtien katsellut äidin kanssa tarotkortteja ja ne on aina kiinnostanut. Äiti ostikin mulle omat kortit kun olin 13 vuotias. Olenkin saanut paljon apua korteista, sillä niiden avulla ja niiden tuomista ohjeista oppii kuuntelemaan omaa sisäistä ääntä ja luottamaan sitä kautta enemmän itseensä. Mulla oli aika, jolloin olin täysin hukassa itseni kanssa. Tästä on vuosia, mutta muistan sen ajan edelleen. Kun sairastuin suolistosairauteen niin sinä hetkenä tajusin kunnolla, että kukaan muu ei ole vastuussa musta kuin minä itse. Se miten huolehdin itsestäni niin se on täysin musta itsestä kiinni. Jollekkin ehkä päivänselvä asia, mutta tuolloin mulle se ei ollut päivänselvää. Verrattuna tähän päivään kuljin silloin muiden jaloissa ja tein aina niinkuin pyydettiin. Nyt en enään ole sellainen. Uskallan luottaa itseeni, kuunnella itseäni ja hyväksyn sen mitä minä haluan.

Viikon tarotkortti, Vaunut – hyväksy itsesi

Olen mennyt henkisesti todella paljon eteenpäin ja tämän viikon tarotkortiksi nousikin vaunut. Kortti tarkoittaa henkistä kehitystä ja sitä, että on valmis menemään eteenpäin henkisellä polulla. Tämä on tärkeä sanoma, sillä kortti edustaa vahvasti itsensä hyväksymistä. Hyväksymistä itseään sellaisena kuin on, sillä toista samanlaista ei ole. Vaunujen kortti edustaa myös muutokseen valmistautumista ja sen hyväksymistä. Kun muutos lähtee itsestä, silloin tiedät olevasi oikealla tiellä. Tosiasioiden hyväksyminen vaatii rohkeutta. Se voi olla työpaikan vaihto, uusia ihmissuhteita,menestystä tai sisäistä kasvua, ainoastaan sinä olet siitä vastuussa. Uskalla käyttää omia kykyjäsi ja tuo niitä rohkeasti esille.

Tarotit ei ole ennustamista

Haluan painottaa, että tarotkorteista katsominen ei ole ennustamista vaan sisäistä ohjaamista. Se, kenelle tulkinta tehdään niin ainoastaan hän sisimmissään tietää mitä haluaa, kortit auttavat sen etsimisessä. Yleisin kysymys mitä ainakin multa kysytään on, että koska se mun elämäni mies tulee luokseni. Siinä kohtaa avaan samalla keskustelua kun katsotaan kortteja ja jos siihen ei nouse selvästi ketään niin kysyn että haluatko itsellesi miestä, haluatko jakaa arkesi jonkun toisen kanssa. Yleensä tässä kohtaa asiakas tähän vastaa, että ”ei, en itseasissa halua. Mun on tosi hyvä olla näin.” Tässä nousee vahvasti heti se oma, sisäisen äänen kuunteleminen mitä haluan ja toivon, että asiakas tekee. Tarotkortit on vain apuna siinä.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

-Mirva

@mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.