Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Intohimo – voita pelkosi

Viikon tarotkortiksi nousi intohimo, mikä on oman voiman ja luottamuksen kortti. Jo pelkästään nimi luo korttiin vahvaa energiaa ja tunnetta siitä, että selviän mistä vain kunhan pääsen ottamaan oman voimani käyttöön. Mutta entäs sitten kun syvennymme kunnolla kortin sisään. Sieltä se vasta voimakas tuuli, johtajuuden ja suuren elämänhalun energia nouseekin, jonka kautta pelot siirtyvät ja luja tahtotila tulee tilalle.

Intohimon kortti on elämästä nauttimista omien vaistojen kautta ja tämä pyytääkin nyt nimenomaan luottamaan siihen vaistoon mikä sinusta tulee. Mikä sydämestä tulee. Ei pelon ääni, ei epävarmuuden vaan luottamuksen. Luota johdatukseen, siihen mihin sisin vie. Kun olemme yhteydessä sisimpäämme ja löydämme omat juurisyymme miksi teemme tai käyttäydymme jollain tietyllä tavalla niin pääsemme enemmän käsiksi itseemme ja ymmärrämme itseämme paremmin. Näemme syvemmin mistä pelot nousevat ja osaamme lähteä käsittelemään niitä. Juurisyiden tutkiminen voi olla haastavaa eikä aina niin mukavaakaan, mutta kun menemme omille juurillemme saamme arvokasta tietoa itsestämme. Tämä sytyttää palon sydämessämme olemaan mukana uudistuksessa ja muutoksessa mitä on tulossa. Jotta pääsemme juurisyihin käsiksi ei meidän tule rajoittaa omaa mieltämme vaan olla uteliaita. Uteliaita tapaamaan se minä mikä sielussamme olemme ja tämä  myötä toivottaa tervetulleeksi uusi, eheytynyt minä. Mikään pelko ei ole sydäntä vahvempi, ainoastaan me voimme itse mielessämme suurentaa pelkoa niin suureksi kuin haluamme, mutta haluammeko tehdä sitä. Haluammeko oikeasti elää pelossa ja rajoittaa sillä itseämme?

Tämä aika on muutoksen aikaa, tai oikeastaan elämme koko ajan muutoksessa. Muutoksen pyörteessäkin on lupa nauttia elämästä ja ottaa sitä kautta vastaan kaikki mitä elämä meille tarjoaa. Vaikka elämä onkin yhtä muutosta niin ei unohdeta läsnäoloa. Kaikista tärkein asia mitä voi itselle ja toiselle antaa on läsnäolo. Läsnäolon voima on niin suuri, että se auttaa unohtamaan pelot ja rauhoittaa mieltä. Silloin kun koemme epävarmuuden tunnetta niin myös silloin on hyvä pysähtyä siihen tunteeseen ja todeta, onko tämä mistä peräisin. Mitkä ovat tämän tunteen juuret ja menevätkö ne kuinka syvälle. Kun teet tätä työtä ole läsnä juuri siinä hetkessä ilman mitään ulkopuolisia häiriötekijöitä.

Tässä voisinkin heittää sinulle haasteen. Eli haastan Sinut kehittämään läsnäolon taitoa itsellesi ja toiselle ja antaa tätä päivittäin niin, että puhelimet, radiot ja telkkari on täysin suljettuina. Niin, ettei niistä kuulu pihaustakaan puoleen tuntiin. Etsi juurisyyt jos sellaiseen on tarvetta tai sitten ihan vain nauti hetkestä. Tämä on todella voimaannuttavaa ja tärkeää oman voiman ylläpitämisessä sekä pääset kokemaan samalla aivan toisenlaisen elämän runsauden.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

2 kommenttia

  1. Kirsi Knuutila kirjoitti:

    Minä olen eläkkeellä ja asun yksin eikä minulla ole juuri koskaan edes radio auki. Nautin tästä omasta rauhasta, koska työni hoitajana oli 39 työvuottani hyvin sosiaalista ja hektistä.
    Nyt odotan kovasti tuota muutosta. Asuntoni on myynnissä ja kova kaipuu lähemmäs lapsia ja lastenlapsia.
    Nämä tulkintasi ovat hyvin usein niin osuvia tilanteeseeni. Torstaitarottia odotan aina innolla. Kiitos!

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Onpa ihana kuulla, että tulkinnat ovat antaneet sinulle paljon ❤️ Ja kiitos, kun luet 🥰

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *