Hae
Mirva Emilia

Uutiset kiinni ja unelmat auki

On aika laittaa uutiset hetkeksi tai kokonaan kiinni ja keskittyä mitkä on sun unelmat. Televisio on täynnä vain huonoja uutisia mitkä auttamatta vaikuttaa todella vahvasti omaan mieleen, eikä todellakaan positiivisella tavalla mitä (ite ainakin) toivoisi. Nyt onkin hyvä aika paneutua asioihin mitkä ovat sinun unelmat ja asiat mihin sinä haluat panostaa. Tällä hetkellä on helppo jumittua uutisten ääreen ja vaipua jopa epätoivoon kun mistään ei tule mitään positiivista, samalla unohtaen ne omat unelmat ja haaveet minkä eteen olet jo ehkä aloittanut työt. Ettei tämä työ menisi hukkaan säästä omia voimavaroja asioihin, joista oikeasti nautit! Asioiden laittaminen konkreettisesti esille tuo omaa mielikuvaa omista mielenkiinnon kohteista ja omista intohimoista. Epävarmoina hetkinä voi tuntua siltä, ettei saa ratkaistua mitään tai ei tiedä mistä alottaisi. Silloin on hyvä pysähtyä. Pysähtyä kuuntelemaan juuri sinun omia sisäisiä ajatuksia ja ottaa niistä vastaan vastauksia kysymyksiisi.

Nyt aletaankin etsimään SUN intohimot ja unelmat takaisin ja jätetään muut asiat taakse. Mä haluan auttaa sua ❤️ Ja mulla onkin takataskussa muutama todella hyvä vinkki, millä saat avattua sun omat unelmat ja pääsemään niitä kohti. Tämän avulla pääset näkemään mitkä asiat on sulle tärkeitä ja kun näet nämä sun haaveet JOKA PÄIVÄ alat niitä myös pikkuhiljaa toteuttamaan. Mutta, se vaatii myös päättäväisyyttä, rohkeutta ja kärsivällisyyttä koska mikään asiahan ei toteudu hetkessä vaikka me kuinka niin toivottaisiin ja haluttaisiin ? Yhden vinkin haluankin jakaa teille nyt, minkä olen todennut itsekin hyväksi ja toimivaksi ja mikä auttaa ja motivoi sinua menemään eteenpäin ja kohti sun unelmia ja haaveita.

UNELMAT AUKI PAPERILLE

Paras vinkki minkä voin sinulle antaa just sun omien unelmien eteenpäin laittamiseen ja vastauksien löytämiseen on tehdä oma unelmakartta. Kartan avulla pääset konkreettisesti laittamaan ylös asioita mitä haluat tehdä, mihin haluat ehkä matkustaa, mitä haluat parisuhteeltasi vai haluatko kenties nauttia yksinolosta. Unelmakartta auttaa SINUA näkemään millaisen elämän SINÄ haluat. Karttaa tekemällä kuuntele itseäsi ja sisäistä ääntäsi samalla, kun rakennat omaa unelma elämääsi. Sinun sisäinen ääni on viisas ja sinun voiman lähde. Sitä kannattaa kuunnella ❤️

MITÄ TARVITSEN?

 • A4/A3 kartonki. Valitse väri mikä kuvaa sinua ja unelmiasi
 • Liimaa
 • Sakset
 • Vanhoja aikakausilehtiä (aiheita voi olla monia, kuten sisustus, mökki, muoti, eläin, piha, mikä vaan käy)

Kun olet saanut kaikki tarvittavat välineet ota itsellesi paikka, missä saat rauhassa tehdä ja toteuttaa kartan. Jos haluat, voit laittaa musiikkia taustalle tai olla ihan hiljaa. On hyvä asettaa jokin aika, mille ajalle teet tämän kartan, mistä löytyy sun unelmat. Teetkö sen vuoden päähän vai kenties kolmen vuoden päähän. Sen voit päättää itse, mutta liian pitkää aikaa siihen ei kannata laittaa. Muista olla realistinen! Kun olet miettinyt ajan, kirjoita se kartongille ja sen jälkeen ala etsimään lehdistä kuvia, sanoja ja lauseita mitkä kuvaa sun unelmia. Onko siellä jokin tietty matkakohde mihin haluaisit matkustaa tai löytyykö sieltä metsän siimeksestä pieni mökki minkä haluaisit tulevaisuudessa itsellesi ostaa. Haluatko nauttia yksinäisyydestä ja hiljaisuudesta vai haluatko järjestää isot juhlat. Anna itsellesi kunnolla aikaa tehdä tämä unelmakartta. Kun se on valmis, katso ja tarkastele sitä ja anna itsellesi lupa toteuttaa ne. Ne asiat, mitä siihen laitoit on SINUN elämääsi ja SINUN toiveita. Ole rohkea ja lähde toteuttamaan niitä ❤️

Mitä sitten mun unelmakarttaan tuli?

 • Metsän kuvia (aion nauttia keväällä ja kesällä paljon metsästä)
 • Menestyminen (sana menestyminen tarkoittaa työ elämääni)
 • Rohkeus
 • Ilo ja onnellisuus
 • Oma yritys
 • Esiintyminen (puhuminen, hyvinvointi päivien järjestämistä, vaikuttaminen)
 • Mökki (vietetään kesä mökillä)
 • Järvimaisema

Kuten huomaatte, mun karttaan tuli paljon positiivisia asioita ja asioita, mitä aion tämän vuoden aikana tehdä. Kaikki unelmat eivät ole kovin isoja asioita mutta ne on asioita, mitkä tekee mut onnelliseksi ❤️ Unelmien ja haaveiden ei tarvitse olla isoja. Sinun ei tarvitse valloittaa koko maailmaa, jotta voit olla onnellinen. Valloita oma elämäsi ja nauti siitä täysin rinnoin! Järjestin äitini kanssa ihanan Matka itseen – luo omat unelmasi ja pääset lukemaan meidän illasta täältä.

-Mirva

Instagrma @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.