Hae
Mirva Emilia

Energian puhdistus kotona ja kirppiksen kingi

Mulla on joka kevät ja syksy kunnollinen energian puhdistus kotona ja tämän viikon ajan kotona projektina onkin ollut tyhjätä vaatekaappeja ja muuta roinaa kaapeista kirppikselle. Kirppiksen kinginä onkin ollut pitkästä aikaa kiva olla tietäen, että hyvä mutta meille tarpeeton tavara päätyy kotiin missä sitä tarvitaan ja käytetään. On ollut ihanaa kun on saanut vanhoja romppeita pois nurkista!

Vaikka sitä tavaramäärää ei ovien takaa ja suljettujen hyllyjen taakse näe mutta tieto siitä, että esimerkiksi liinavaatekaappi huutaa ahtautta niin alkaa ahdistamaan. Tänään sain taas yhden lipaston tyhjättyä toiseen tyhjättyyn kaappiin ja tämä tyhjä lipasto jatkaakin matkaa uuteen kotiin. Se on jännä mitä kaikkea sitä säästääkin sillä ajatuksella, että kyllä mää tätä voin joskus tarvita. Mutta jos tätä tavaraa ei ole tarvinnut moneen vuoteen niin silloin on ehkä jo aika luopua siitä. Selailin myös mun vanhaa kansioo muotimarkkinoinnin ajalta, jonka kävin Helsinki Design schoolissa. Oli aika kiva palata hetkeksi siihen aikaan.

Energian puhdistus poistaa negatiivisia energioita

Nyt kun oon saanut kaappeja siivottua niin seuraavaksi alankin polttamaan valkosalvia suitsuketta, jolla on puhdistava ja parantava vaikutus kotiin. Savu levittäytyy pitkin kotia ja tekee näin omaa puhdistustyötään. Suistukkeilla on aika voimakas tuoksu ja poltankin niitä aina aika vähän kerrallaan ja tuuletan sen jälkeen. Tuuletuksen jälkeen suitsukkeesta jää ihana tuoksu kotiin. Tätä puhdistusta suositellaan tekemään kuukausittain tai useammin, riippuen aina omasta tunteesta ja siitä, kuinka sitä kokee tarvitsevansa. Valkosalviasta sanotaan, että Pohjois-Amerikan Intiaanit uskovat valkoisen salvian olevan suuri siunaus. Ja tämän puhdistavan vaikutuksen kyllä tuntee, kun suitsuketta on polttanut.

Syksyn väriä ja uutta sisustusta

Kaappien tyhjentämisen lisäksi oon vaihtanut syksyn värejä kodin tekstiileihin. Oon hurahtanut täysin murrettuihin sävyihin ja luonnon materiaaleihin kun ennen olin täysin pastellisävyjen perään. Viherkasveja meille on alkanut kerääntymään enemmän ja nyt kun saan tuon lipaston makuuhuoneesta pois niin laitan sen tilalle kevyen ja ilmavan pöydän ja kauniin viherkasvin. Meidän lapsista on piirretty kuvat, mitkä on vähän etsinyt paikkaansa ja nyt saankin kuvat makuuhuoneen seinälle.

Tämmöistä tänne tähän sadepäivään on kuulunut 🙂 Toivottavasti huomenna olisi parempi keli, että pääsisi metsään käveleen.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *