Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Julmuus – nouse pahan yläpuolelle

Viikon tarotkortiksi nousi Julmuus, mikä kehottaa Sinua nousemaan omien huonojen tunteiden ja ajatuksien yläpuolelle ja ottamaan kaikki se ilo ja positiivisuus vastaan sellaisena kuin ne eteesi tulevat. Älä anna pelkojen tai huolten väsyttää itseäsi vaan nyt on sinun aikasi lopettaa taistelu pahan energian ja huonojen ajatuksien kanssa. Nouse pahan yläpuolelle ja kumoa kaikki se negatiivisuus positiivisuudellasi ❤️

Sinulla voi olla paha taipumus aliarvioida ja kritisoida itseäsi, mutta ole sen sijaan itsesi paras ystävä arvostaen ja kunnioittaen itseäsi. Näe kaikki se kauneus ja runsaus ympärilläsi sekä itsessäsi ja ime sen hyvät vaikutukset sisimpääsi.

Julmuus viittaa itsensä syyttelyyn

Myönnän, että välillä oma mieli tekee itselle kepposia ja lankean itseni syyttelyyn. Tästä ajatuksesta lähtee kaikki se julmuus, mitä itseä kohtaan ajattelee. Itsesyytökset, kyvyttömyys tehdä asioita ja itsensä rankaiseminen. Tuntuu kuin olisi negatiivisuuden kanssa umpikujassa eikä tiedä miten siitä päästä pois. Ratkaisuja ihan varmasti löytyy mutta oma mieli kumoaa ne, koska mieli on niin mustana. Jotta mustan mielen saa omasta mielestä pois täytyy löytää oma vahvuus murtaa negatiivisuudelta ylivalta. Aina valo odottaa mutta, jotta näkee auringon on ensin käytävä pimeydessä.

Julmuuden kortti kuvaa henkistä heräämistä ja tahdontaistelua itsensä kanssa – negatiivisuuden ja positiivisuuden välillä ja hyvän ja pahan tunnistamista. Sinulta löytyy rohkeus ja halu päästä itsesyytöksistä ja itsesi rankaisemisesta pois, puolusta siis itseäsi äläkä sinä itse tai muiden anna kävellä ylitsesi. On aika lähteä omasta kärsimyksestä liikkeelle ja antaa itselle mahdollisuus kasvaa ja kehittyä henkisesti ja löytää se oma voima ja tahtotila.

Kuinka päästä itsesyytöksistä pois?

Se on vaikeaa eikä tapahdu yhdessä yössä mutta se työ itsesi kanssa palkitaan lujasti. Voit koko ajan vähentää ja työstää itsesi rankaisemisesta ja pian huomaatkin, että nämä itsesyytöksen ajat ovat historiaa ja elät onnellisuuden ja rakkauden tilassa itsesi kanssa. Itsensä syyttelystä ja rankaisemisesta voi irrottautua pikkuhiljaa ja kaikki alkaa siitä, että hyväksyy menneisyyden tapahtumat ja antaa itselle anteeksi. Ole itseäsi kohtaan rakastava ja ajattele, että se mitä on tapahtunut on menneisyyttä eikä sen tarvitse enään vaikuttaa tähän hetkeen. Ja se, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan on sinun tulevaisuutta. Ja tulevaisuudessa halutaan nähdä itsemme onnellisena, hyvinvoivana ja omana itsenämme, omana persoonanamme.

Kun olet hyväksynyt ja antanut itsellesi anteeksi menneisyyden kärsimykset, on aika tarttua uuteen ajatukseen. ”En anna enään menneisyyden vaikuttaa negatiivisesti omaan mieleeni vaan otan sen rikkaana kokemuksena vastaan ja arvostan itseäni tästä hetkestä alkaen enemmän.” Näin nousee itselle ajatus ja voima siitä, ettei halua enään kohdella muita tai tulla kohdelletuksi niin, miten menneisyydessä on tapahtunut. Tästä nousee arvokkuus itseä ja muita kohtaan ❤️

Lähetän sinulle voimaannuttavaa energiaa, jotta pääset itsesi syytöksistä pois ja pidät itseäsi parhaana ystävänäsi ❤️

Jos viime viikon tarotkortti unohtui lukea tai haluat muistella millainen kortti nousi, niin pääset lukemaan sen napauttamalla tätä linkkiä ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

2 kommenttia

  1. outi kirjoitti:

    Sun kirjoitukset resonoi kyllä todella vahvasti. Miten tämäkin teksi kohtaa juuri oman kirjoituksenikin, jonka juuri julkaisin…
    Kiitos näistä!

    https://outikarita.vaikuttajamedia.fi/2021/01/17/kuka-vaan-voi-kuormittua-minakin/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *