Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Tähti – sallin itselleni kaiken hyvän

Viikon tarotkortiksi nousi Tähti, mikä symboloi uskoa, toivoa ja rakkautta. Tämä kortti haluaa meidän hiljentyvän, löytää oman sisäisen äänemme ja loistaa omana itsenämme. Jokaisessa meissä on käyttämättömiä voimavaroja, jotka odottavat vapaaksi pääsyä. Ainoastaan oma mieli voi olla rajoitteena omille ideoilla ja niiden toteuttamiselle. Luottamalla elämään avaudumme elämän rikkaudelle.

tähti – elämässä kaikki on mahdollista

Tähden kortissa oleva nainen on raskaana, mikä kuvaa uudistumista, uutta aikaa ja valmistautumista uuteen. Tähden energia huokuu lämpöä, kauneutta ja uudelleen eheytymistä. Jotta voimme toteuttaa itseämme ja tähdätä korkeuksiin on meidän samalla annettava mahdollisuus uudistumiseen. Luota rohkeasti omaan intuitoon, sisäiseen oppaaseen. Muista kuitenkin, että korkeuksiin tähtäämisen ei suinkaan tarvitse tarkoittaa ylenpalttista menestystä vaan jokainen kokee sen eritavalla. Jokaisen matka sinne omaan korkeuteen on yhtä tärkeä ja arvokas kuin kenen tahansa matka. Kukaan ei ole toisen yläpuolella vaan olemme tasavertaisia ja kuulumme yhteen.

Elämässä kaikki on mahdollista. Maailmankaikkeus on ääretön ja sen viisaus ja rakkaus on ääretön. Meidän tarvitsee vain luottaa siihen eikä rajoittaa itseämme oman mielen voimalla. Miten ihanaa onkaan kannustaa itse itseämme ja kerätä sitä kautta lisää voimaa omiin mahdollisuuksiin ja kuin uusiin ideoihinkin. Mielikuvamatkat ovat ihana tapa nostattaa omaa energiatasoa ja lisätä rakkautta ja kauneutta elämään. Itselleni paras mielikuvamatka mitä teen on se, että olen puhtaassa ja vehreässä sademetsässä. Metsässä tuoksuu sateen jälkeen raikkaalta ja olen maailman onnellisin kun saan kokea itseni tervetulleeksi ja turvalliseksi metsän keskellä. Kävelen pitkin sademetsää ihaillen luonnon kauneutta ja ääniä. Saavun metsän reunalle, missä näen kauniin merenrannan. Ympärillä on kallioita, aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja hiekka jalkojen alla on lämmintä, pehmeää ja puhdasta mikä saattaa minut yhteyteen äitimaahan. Katson kauas merelle, missä taivaanranta vaan jatkuu ja jatkuu.

Olen täysin läsnä siinä hetkessä ja vapaa peloista, murheista ja huolista. Olen onnellinen. Tämän tunteen haluan pitää joka päivä mielessäni. Silloinkin kun tuntuisi, että kaikki murenisi jalkojeni alla. Tämä on yksi minun voimavaroistani, jonka halusin jakaa myös teidän kanssa. Toivon samalla, että sinäkin löytäisit tästä sademetsän matkasta itsellesi toivoa, rakkautta ja rauhaa.

Tämän mielikuvitusmatkan tunne muistuttaa joka kerta siitä, ettei minulla ole mitään hätää. Luotan maailmankaikkeuden jakamattomaan viisauteen ja rakkauteen. Luotan itseeni, luotan elämään ja elän tasapainossa. Tätä tunnetta tähden kortti haluaa myös sinulle viestittää ja lähettää. Kun hiljennyt ja sisäistät tämän kortin sanoman olet yhteydessä maailmankaikkeuden kanssa, intuitiosi alkaa toimimaan ja löydät elämään uutta toivoa ja tasapainoa. Avaudu elämän rikkaudelle ja kohtaa lempeä ja rakastava tunne itseäsi kohtaan.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *