Hae
Mirva Emilia

Syyssiivoilua ja lukijatarjous bileisiin

Jokaisena vuoden aikoina mulle iskee hullu sisustus tarve. Aina haluaa laittaa pientä uutta kotiin kun vuodenaika alkaa vaihtumaan. Keväällä ja kesällä laitan paljon kukkia sisälle ja ulos, vaaleita ja pastellin sävyjä tekstiileihin, talvella valkoista ja näin syksyisin laitan paljon kynttilöitä pöydille, vaihdan kesän jälkeiset tyynynpäälliset, verhot ja pöytäliinat syksyisempiin väreihin. Nyt aion laittaa joko oranssia tai vihreetä tyynyihin ja pöytätabletteihin. Terassille laitan lyhtyjä ja valoja. Musta on ihana syksyn pimeinä aikoina tulla kotiin kun on paljon kynttilöitä ulkona palamassa ja pienet koristeelliset valot valaisee pihaa. Sisällä tykkään käyttää kans enemmän pieni pöytävaloja kun isoja kattolamppuja. Pienet valaisimet tuo ihanaa tunnelmaa sisälle ja kynttilöiden palaessa on ihana käpertyä viltin alle lukemaan kirjaa. 

IMG_20180830_113553.jpg

Syksy on jo selvästi alkanut tehdä tuloaan, aamuisin ulkona tuoksuu jo syksy, lehdet on saanut eri värejä ja ilma on kostea. Siivosin meidän kesäkukat ulkoa pois ja nyt piha näyttää tosi avaralta ja ankealta. Nyt suunnittelenkin että mitä muuta syksyä laitan pihaan kun lyhdyt ja valot. Ehkä jotain syyskukkia mitkä kestää pientä pakkastakin ettei niitä tarvi olla heti repimässä pois kun alkaa pakastaa 😀

IMG_20180830_113654.jpg

Toivottavasti saadaan nauttia vielä pitkään lämpimästä syksystä <3 Tämä syksy onkin mulle tosi jännittävä kun saan järjestää mun ensimmäisen tapahtuman mistä oon haaveillut jo pitkään. Onneks sain ihan mahtavan tyypin mun kans näitä toteuttaan!

Kyseessä on siis #PaskatBileet / IBD rock Helsingin Kaivohuoneella viikon päästä lauantaina, 8.9 klo 18. Siellä on ihan mahtavat esiintyjät, Jontte Valosaari, Aste, Joni Pasanen ja R. A. E! Koska tää on mun unelma mikä käy vihdoin ja viimein toteen niin haluan jakaa sinne muutaman pääsylipun 🙂 Eli 20 ensimmäiselle ketkä laittaa mulle viestiä pääsee ILMAISEKSI bileisiin ja tähän kuuluu myös goodie bag minkä saa mukaan! Näitä ei kannata missata! Viestiä voi laittaa instagramin kautta @mirva_emilia tai facebookin kautta Mirva Vilokkinen blogi 🙂 

Ihanaa syksyn alkua! 

-Mirva 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.