Hae
Mirva Emilia

Tarotviesti ihmissuhteille

Tällä kertaa tarot-torstaissa tuli vahva intuitio, että nyt kuuluu nostaa tarotviesti ihmissuhteille. Näin tarot-torstaisin nostan yleensä kortteja täällä blogin puolella yleisesti, jolloin lukija saa yleisen viestin itselleen. Tänään rajataan tätä yleistä energiaa ihmissuhteisiin. Välillä voisin nostaa raha- ja talouskorttejakin, jos siihen olisi teillä halukkuutta 🙂 Raha/työ, rakkaus ja yleisesti ihmissuhteet onkin ne yleisimmät aiheet, joille asiakkaat haluavat, että katson kortteja. Toki aina täytyy muistaa, ettei tarotkorttien kanssa työskentely ole ennustamista vaan suunnan näyttämistä ja oman intuition vahvistamista, joten valitettavasti en lottovoittoa pysty kenellekään kertomaan vaikka kuinka haluaisin ?

Mystisyyden takia Tarotit mua onkin aina kiehtonut ja onhan se niin, että ei kukaan voi tietää kenenkään tulevaisuutta. Ainoastaan me itse voimme muuttaa suuntaamme omalla energiallamme ja tahdonvoimalla. Ne on vahvoja viestejä henkimaailmalta ja maailmankaikkeudelta mitä me valotyöntekijät näemme asiakkaille. Suurin osa toteutuneista ”ennustuksista” riippuu jokaisen omasta energiasta, vastaanottavaisuudesta ja siitä, miten on valmis tekemään muutoksia ja uudistuksia omassa elämässä. Ja tässä Tarotit on valtavan hyvä apu, kannustin ja vahvistaja, että on menossa oikeaan suuntaan. Ja niinhän se menee, että kun vanhan oven sulkee niin uusi ovi avautuu. Ja tämä on sitä muutosta ja uudistumista.

Nyt tämän pitkän alkutekstin jälkeen paneudutaan näihin viesteihin. Suuntaa ajatuksesi ihmissuhteisiisi ja ole valmis ja avoin vastaanottamaan valitsemasi kortin viesti. Alta näet kortit, joista voit valita sinua kutsuvimman. Itselleni, kun tätä tekstiä kirjoitan tulee aivan mielettömät energiat, joten uskon että viesteistä tulee todella voimaannuttavia ja ajatuksia herättäviä ??

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Ylipappi

Opettele näkemään itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Niin hyvässä kuin pahassa. Tämä vaatii paljon rohkeutta, mutta myös ne negatiiviset piirteet on hyvä tiedostaa omassa itsessä. Mistä johtuu esimerkiksi riidanhaluisuus, ärtyneisyys tai kateus? Näillä negatiivisilla tunteilla yleensä peitetään omia epävarmuuksia tai rohkeuden puutetta. Kun hyväksyy, kohtaa ja käsittelee nämä negatiiviset piirteet ja miksi näin tuntee niin ne alkavat pikkuhiljaa väistyä. Silloin ne eivät häiritse enään ihmissuhteissa.

Ylipapin kortti on pakan henkisin kortti ja kuvaa elämänkokemuksia ja niistä puhumista. Omien elämänkokemuksiesi ja niiden oivalluksien kautta voit auttaa muita. Samoin toistepäin, sinä voit nähdä ja oppia muiden elämänkokemuksista. Ylipapin kortti pyytää avoimuutta, aitoa läsnäoloa ja rehellisyyttä keskusteluissa. Kuuntelemalla elämänkokemuksia osaamme suhtautua toiseen paremmin ja huomaamme, että kaikki olemme keskeneräisiä ja matkalla valoon. Kerää sinulle tärkeiden ihmisten kanssa kokemuksia ja nauttikaa niistä.

2. Tasapaino

Jos jokin asia on jäänyt keskeneräiseksi tai kalvamaan sisintäsi niin se pyydetään ottamaan uudelleen esiin. Rauhanomaisesti ja rakentavalla keskustelulla. Tasapaino ja tasavertaisuus ihmissuhteissa on tärkeää. Kummallakin osapuolella on sama vastuu, on kyseessä sitten puolison kanssa tehtävät kotityöt tai ystävän kanssa yhteyden pito. Molemmat kantavat oman vastuunsa siitä, että ihmissuhde toimii toista arvostaen ja kunnioittaen. Toki ystävillä tai muilla perheenjäsenillä on myös oma arki hoidettavana mutta muistetaan että ne läheiset ihmissuhteet on erittäin vahva ja suuri kantava voima elämässä. Heihin voi aina luottaa ja heille voi aina soittaa. Miksi siis et soittaisi nyt ystävällesi ja kysyisi kuulumisia sen sijaan, että mietit ja odotat miksei ystävä ota sinuun yhteyttä.

3. Turhautuminen

Jotkut tai jokin ihmissuhde on voinut tuoda turhautumisen tunnetta ja kysymyksiä siitä, miksei ne ole onnistuneet tai menneet niinkuin olisit toivonut. Muista kuitenkin, että jos jäät näihin tunteisiin kiinni niin jumitut paikoillesi. Et näe kaikkea sitä hyvää ja kaunista mitä ihmissuhteet nyt tarjoaa. Löytäkää siis kumppanin tai ystävän/ystävien kanssa uusia tapoja toteuttaa suunnitelmianne. Jos edellinen on mennyt mönkään niin se ei ollut tarkoitettu teille. Jokin uusi tie avautuu mikä tulee tuntumaan paljon paremmalta kuin entinen. Älkää antako turhautumiselle liikaa tilaa ja energiaa vaan luottakaa elämän virtaan ja johdatukseen.

Vastaan mielelläni myös henkilökohtaisiin kysymyksiin palvelunumerossani 0700-94002 (2,38€/min.). Tavoitat minut päivittäin klo 9-23. 

Halutessasi voit varata itsellesi ajan 30 minuutin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Aurinkoa päivääsi!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *