Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain varjotyöskentely

Varjotyöskentely nähdään usein pelottavana ja ahdistavana asiana eikä omia varjoja ja haavoja siksi meinaa uskaltaa kohdata. Varjotyöllä on kuitenkin valtava merkitys oman itsensä kehittämiseen ja sillä halutaan jättää itsensä tuomitseminen taakse ja vaihtaa ajatukset hyväksymiseen. Tarot-torstain kortit menevät nyt todella syvällisiin ajatuksiin ja toivottavasti valitsemasi kortti antaa taas ajattelemisen aihetta omasta itsestä ja ympäristöstä. Henkinen kasvu ei ole koskaan helppo tie, mutta silti se kannattaa ottaa uteliaisuudella vastaan. Sisäinen ääni ja intuitio voi kertoa vaikka mitä ihania asioita omaan tietoisuuteen.

Henkisen kasvun tueksi tarotkortit on aivan ihana apu ja tällä kertaa käytän The Moonchild tarotpakkaa. Tänä torstaina tuli tunne, että moni meistä tarvitsee nyt Shadow Work eli varjotyöskentelyn kortin enkä voinut jättää sitä sen takia väärinpäin. Pyydänkin sinua lukemaan ensin Shadow Work -kortin viestin ja sen jälkeen lukemaan valitsemasi kortin viesti. Eli nyt poikkeuksellisesti valittavanasi on kahdesta kortista Sinua puhuttelevin kortti kolmen korttivaihtoehdon sijaan. Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti (vasen tai oikea) ja lue alta mitä kortti haluaa Sinulle viestittää varjotyöskentelyn lisäksi.

Vasen kortti on numero 1

Oikea kortti on numero 2

Shadow work – varjotyöskentely

Jokaisella miestä on varjoja eli haavoja joita kannattelemme mukanamme. Yleisimmät varjot ovat ne, ettemme luota itseemme tai emme rakasta itseämme tarpeeksi. Nämä haavat ja varjot näkyvät mm. ihmissuhteissa pelkona ja epävarmuutena. Pelko siitä, että menettää toisen ja sen ainoan rakkauden tunteen vaikka se suurin rakkauden tunteen ja lähteen pitäisi olla omassa itsessä. Rakkaus itseään kohtaan ei pitäisi ikinä loppua.

Missä asioissa sinä ”piiskaat” itseäsi? Mikä saa sinut käyttäytymään epävarmasti ja pelokkaasti? Tiedosta omat varjot ja haavat ja kohtaa ne rehellisesti. Ei mikään helppo homma ja varmasti se jännittää ja pelottaa, mutta kohtaamalla ne sinä tulet hallitsemäön varjojasi eivätkä ne hallitse sinua. Vapauta itsesi taakoista ja rakasta ja kunnioita itseäsi sellaisena kuin olet. Älä syyllistä itseäsi varjoista vaan mieti ennemmin miten voisit voittaa omat pelot. Varjojen kohtaaminen on ainoa tapa vapautua ja löytää sisäinen rauha lopullisesti. Älä yritä olla yli-ihminen vaan hyväksy itsesi ja varjosi.

1. Six of swords – Miekkojen kutonen

Sinua pyydetään etsimään itsestäsi tietoa ja totuutta. Minkä asian loppuunsaattaminen antaa sielullesi rauhan? Kun tunteet ovat ristiriitaiset ja sekavat olo on painava ja ahdistunut. Tuntuu kuin miekka kaihertaisi sydäntä ja koko sielua. Älä syrjäytä vahvaa energiaasi vaan anna itsellesi lupa ja tilaa tehdä tarvittavia muutoksia. Aika olisi muutokselle kypsä, oletko sinä siihen valmis? Ota tästä kortista ja tämän kortin energiasta itsellesi vahvuutta löytääksesi totuuden itsestäsi ja siitä, miten tulisi nyt toimia. Vaikka olo tuntuisi nyt alakuloiselta ja alavireiseltä niin potki itseäsi ylös ja luota, että teet oikeita päätöksiä ja ratkaisuja.

2. The hanged man – hirtetty

Sinua halutaan pysäyttää ja antaa mahdollisuus kuulostella mihin sinä haluat mennä. Onko tarvetta uudistaa tai muokata omaa suunnitelmaa. Ottamalla aikaa omille ajatuksille huomaat mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi. Pyydä itseäsi pysähtymään ja antaudu omille ajatuksille. Sieltä olisi tulossa jotain erityistä viestiä, mikä sinulle on tarkoitettu juuri tähän hetkeen. Mutta muista, että kovassa kiireessä ääni ei pääse kuuluviin sillä kiire paiskaa sen taka-alalle. Siksi on tärkeää vapautua arjen kiireistä ja antaa itselle lupa olla, pysähtyä ja pohdiskella omaa itseä ja omaa arkea.

Olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös puolen tunnin tarot-tulkintoja ajanvarauksella (40€) sekä teen kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Tavoitat minut numerostani 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

2 kommenttia

 1. Thea kirjoitti:

  Moikka!
  Minkä nimistä korttipakkaa käytit tässä?
  Kiitos jo etukäteen tiedoista. ✨?

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   Moikka, The Moonchild tarot ? Aivan ihana kuvitus tällä pakalla ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.