Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Hyve – täydellinen tasapaino

Viikon tarotkortiksi nousi Hyve, jossa puhjenneet lootuksenkukat kuvastavat oman kehon, mielen ja sydämen yhtenäistä tasapainoa. Tämä tasapaino näkyy omassa toiminnassa ja tämän tasapainoisen ja harmonisen toiminnan avulla nousee esiin myös toisten auttaminen. Kun oma sielu ja sydän voivat hyvin ja tunnet itsesi tasapanoiseksi, silloin omat voimavarat riittävät myös toisten huomioonottamiseen ja auttamiseen entistä paremmin.

Kehon, mielen ja sydämen tasapaino antaa elinvoimaa ja energiaa jolloin pystymme tekemään omat johtopäätökset ja arvioida omaa toimintaa. Silloin ei ajatukset ole ristiriidassa minkään eikä kenenkään kanssa. Tasapainon pitäminen tarkoittaa kykyä nähdä omat hyvät puolet eikä epäile omia vahvuuksia ja kykyjä haastavinakaan aikoina. Haastavat ajat tuo tietenkin haasteita arkeen niin tunnetasolla kuin myös ajatuksiin mutta myös mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Haasteet kannattaakin ottaa oppeina vastaan eikä jäädä itse-epäilyihin tai itsensä vähättelyyn kiinni.

hyve näyttää mahdollisuutesi

Hyveen kortti pyytää meitä pitämään itsestä erityisen hyvää huolta nyt tulevana viikkona ja koko marraskuun pimeinä päivinä. Nyt on hyvä aika vaalia niin sisäistä kuin myös ulkoista tasapainoa meditoimalla ja etsiä mielenrauhaa omalle sielulle. Jaa tätä hyvää oloa myös toisille, sillä marraskuu on vuoden synkin kuukausi joten kaikki hyvä energia ja positiivinen asenne on tervetullutta.

Näe itsessäsi mahdollisuuksia ottamalla esiin hyviä puoliasi. Hyvät puolet nostavat niin omat kyvyt esiin kuin myös omaa elinvoimaa. Tämä näkyy ja tuntuu sisimmässä tasapainona, tyytyväisyytenä ja onnellisuutena. Kun keho ja mieli ovat tasapainossa tuntuu, ettei mikään voi pysäyttää tai horjuttaa omaa tekemistä. Omalla voimalla, energialla ja tasapainolla negatiivinen energia ei pääse ihon alle vaan pystyt käsittelemään ne ja pääsemään sen yläpuolelle.

Muista, että sinussa on valtavasti mahdollisuuksia ja potentiaalia tehdä asioita, jotka on sinulle tarkoitettu. Älä vähättele itseäsi tai näe omia huonoja tai puutteellisia puolia. Olet täydellinen ja täydellisessä tasapainossa kun vain sallit sen itsellesi.

Olen tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.) päivittäin klo 9-23 mikäli haluat laajemman tarot-tulkinnan. 

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

Ihanaa uutta viikkoa! 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.