Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Torni – uudistumisen ja eheytymisen aika

Viikon tarotkortiksi nousi Torni, mikä on mielestäni pakan haasteellisin kortti. Kortti pyytää pohtimaan omia ajatuksia perinpohjaisesti sekä muuttamaan asioita ja ajatuksia, jotka ovat jo täysin aikansa eläneitä eivätkä enään johda mihinkään. Tutussa ja turvallisessa elämässä on helppoa olla, mutta mitä ihanaa uudet tuulet ja uudet ajatukset voisikaan elämään tuoda?

Tornin kortissa suusta tulevat liekit symboloivat uusia ajatuksia ja asioita, jotka odottavat ulospääsyä. Onkin aika katsoa kolmatta silmää, totuuden silmää rehellisesti ja avoimesti. Mitkä asiat ja ajatukset pitävät itseään paikoillaan ja minkälaisia uudistuksia voisi tehdä, jotta elämä ja sisin lähtisi uudestaan eheytymään? Kortissa näkyvä Torni, mikä on kaatumaisillaan symboloi vanhoja ajatusmalleja joiden halutaan kaatuvan päästäen samalla uudet ajatukset sisimmästä vapauteen. Ajatusten voimalla pidättelemme itseämme ja kahlitsemme itseämme liikaa. Saatamme yrittää hallita asioita mielessämme, mutta johtaako se mihinkään? Omasta kokemuksesta voin sanoa että ei johda. Se alkaa ainoastaan turhauttamaan ja ahdistamaan kun asiat eivät menekään niinkuin oli suunnitellut. Kortin myötä meitä pyydetäänkin käyttämään energioitamme oman tilanteen selkiyttämiseen olemalla sopusoinnussa sisäisen todellisuuden kanssa. Se voi vaatia rohkeitakin tekoja mutta jos ei tartu tilaisuuteen niin mahdollisuudet saattavat mennä nopeastikin ohi.

Torni – sisimmässämme tiedämme jo tulevat muutokset

Teemme jatkuvaa muutosta ja kehitystä sisimmässämme ja mitä enemmän vastustamme ja pyristelemme tätä muutosta vastaan niin sitä enemmän joudumme kärsimään ja ottamaan kolhuja vastaan. Kun tarkastelemme omaa tilannettamme huomaamme asioita, joihin tarvitaan muutosta. Tämän muutoksen tarpeen olemme voineet tietää jo pitkän aikaan. Miksi siis vastustaisimme enään tätä muutosta parempaan ja eheytyneisempään elämään? Kaikki muutokset mitä teemme, teemme omaksi parhaaksi. Jotkut eivät sitä välttämättä ymmärrä, mutta tarvitseeko heidän ymmärtää? Tarvitsetko edes toisten hyväksynnän omille muutoksille ja päätöksille? Luota omaan sisäiseen voimaan ja siihen, minkä tiedät itse oikeaksi.

Muutokset voivat olla isoja tai suuria, mutta aina ne vievät eteenpäin ja opettavat meitä omalla henkisellä matkalla. Vanhoista asioista luopuminen voi tehdä todella kipeääkin, mutta pyritään muutoksen keskellä näkemään ne hyvät asiat mitä muutos tullessaan tuo. Henkinen hyvinvointi on kuitenkin sitä, että itsellä on hyvä olla itsensä kanssa ja kokee elämän onnellisena ja runsaana. Jos näitä tunteita ei ole niin mitä muutoksia voisi tehdä, jotta suunta muuttuisi kohti onnellisempaa ja runsaampaa elämää?

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tarot-tulkintoja myös ajanvarauksella numerosta 040 7270106:

•30 minuutin tulkinta (40€)

•Kirjallinen tulkinta sähköpostiin (60€)

Ihanaa uutta viikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.