Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Täydentyminen – virkeät alut

Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa. Uudelle viikolle nousi viikon tarotkortiksi Täydentyminen, joka kuvaa uusien asioiden aloittamista. Tähän liittyy kuitenkin ensin tärkeä tehtävä ennenkuin uudet alut kannattaa laittaa käytäntöön. Täydentymisen kortti pyytää myös keskittyä enemmän asioihin, jotka ovat itselle tärkeitä, inspiroivia sekä mieluisia ja jättää taakse ne, mitkä ovat jo aikansa elänyt.

Täydentyminen tosiaan on uusien alkujen kortti. Kortissa palaa tuli sauvojen takana, mikä on vahvaa energiaa ja muuttaa ajatukset teoiksi. Ennen uusien alkujen aloittamista tulisi kuitenkin saattaa ensin tekemättömät ja keskeneräiset asiat loppuun. On kyse sitten ihmissuhteista, uudesta työstä tai vaikka asunnosta on vanhat suhteet ja siteet vietävä loppuun. Ja tämä on täysin viisasta, sillä jos keskeneräiset asiat jäävät tekemättä ne voi jäädä kalvamaan ja kummittelemaan mieleen. Silloin ei pysty kunnolla keskittymään uusiin asioihin kun ajatukset vipeltävät osin vanhoissa. Jos jää vanhoihin kaunoihin tai erimielisyyksiin kiinni, vie se vaan aikaa siirtyä uuteen, mukavampaan vaiheeseen. Tämän takia on tärkeää saattaa vanhat työt sekä siteet loppuun ja keskittyä sen jälkeen uusiin asioihin, johon sisällä palaa suuri inspiraation ja tahdon tila. Sydän haluaa aina meidän siirtyvän elämässä eteenpäin ja antaa itselleen uusia mahdollisuuksia. Sydän ei koskaan halua jäädä kiinni murheeseen vaan sydän haluaa auttaa meitä puhdistumaan vanhoista taakoista ja sitä kautta siirtymään tilaan, jossa koemme täydentymistä ja iloa.

Uudet ja raikkaat suunnitelmat pitävät mielen virkeinä ja on jotain, mitä odottaa sen lomassa kun päättää vanhat työt ja askareet. Raikkaat suunnitelmat pitävät mielen virkeänä ja kropan liikkeessä mikä on tietenkin omalle hyvinvoinnillekin hyväksi. Tämän viikon tarotkortista huokuu niin kaunis energia ja mahtavan aktiivinen tunnelma ja toivon, että saan tämän välitettyä myös sinulle. Täydentymisen kortti on elämän juhlimisen kortti. Elämä voi ja saa olla koko matkan pituinen juhla, josta nauttia. Irtipäästöt, opit, ilot, juhlat, surut, riemut ja rakkaus kuuluvat kaikki omalta osaltaan elämän juhlimiseen. Kaikki nämä yhteensä tuovat uusia tuulia elämään ja antavat uutta potkua rakentaa elämästä onnellinen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106 .

Olen tekemässä 26.3.24 Helsingissä Uudenmaankadulla tarot-tulkintoja (30min/45€, 45min/70€) sekä energiahoitoja (60min/70€, 90min/90€).

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *