Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Negatiivinen ajattelu estää sinua edistymästä

Negatiivinen ajattelu tuo ahdistusta omaa tekemistä kohtaan ja omia tavotteita kohtaan. Näitä tulee aina välillä ja sitä äkkiä alkaa ajattelemaan, ettei tästä tule mitään tai etten mää mitään osaa. Ei luoteta omaan tekemiseen vaikka sisimmissään tietää, että osaa ja on luottavainen itseään kohtaan. Viikon tarotkortiksi nousi Tuhon kortti, mikä edustaa juuri tätä negatiivista ajattelua. Pelätään liikaa, että kaikki tuhoutuu jolloin tietysti oma itsevarmuus katoaa. Aletaan ajattelemaan liikaa asioita mitä voisi pahimmassa tapauksessa tapahtua. Mutta mitäs jos me ei koskaan uskalleta kokeilla ja edetä omassa elämässä vaan kuljetaan samaa rataa eikä tunneta elämäämme hyväksi? Silloin meitä olisi monta uupunutta ja surullista ihmistä maailmassa ja eihän me sellaista elämää haluta elää vaan antoisaa ja ennenkaikkea onnellista elämää.

negatiivinen ajattelu ei johda mihinkään

Tuhon kortti johdattaa sinua henkiseen vapauteen. Tasapainon ja sopusoinnun saavuttaminen on mahdotonta, jos ajatukset ovat jatkuvasti pahimman mahdollisen puolella. Usko kuitenkin, että ehkä jotain lopullista on kuollut eikä paluuta vanhaan enään tarvitse ole. Taisteleminen on turhaa eikä se johda mihinkään, anna itsellesi lupa olla vapaa ja irtaudu tästä vanhasta. Kun luovut vanhasta osa sinua kuolee mutta muista, että kokoajan sinulle tapahtuu jotain todella kaunista ja hyvää. Tunne se vapautuneisuus mikä vanhan luopumisesta tulee ja aloita elämäsi aivan uudella tasolla, myös henkinen elämäsi.

Asiat eivät ole koskaan niin huonosti miltä näyttävät. Luota itseesi ja toisiin ihmisiin ja anna itsellesi lupa kokea uusia ja ihania asioita. Älä rajoita itseäsi vaan näytä elämälle, että on sinun aikasi elää. Negatiivinen ajattelu ei johda mihinkään ja voitkin irtaantua peloistasi ja näistä huonoista ajatuksista. Ota itsellesi ylivalta hyvistä ajatuksista ja johdata itsesi täysin uudelle polulle. Tämä uusi polku johdattaa sinut onnellisuuteen ja uuteen, antoisaan elämään.

usko itseesi ja unelmiisi

Tulee aikoja, jolloin usko omaan tekemiseen horjuu mutta yritetään löytää silloin se oma voima millä saadaan ajatukset taas oikeaan osoitteeseen. Luotetaan omiin taitoihin ja nautitaan siitä mitä olemme saavuttaneet. Kun ajatukset lähtevät harhailemaan negatiivisuuden puolelle niin silloin on aika pysähtyä ja ottaa se hetki haltuun ja omiin käsiin. Mieti silloin, mitä olet tähän päivään mennessä saavuttanut ja mitkä asiat ovat tärkeimpiä elämässäsi. Huomaat, kuinka ajatuksesi lähtevät taas nousemaan parempaan suuntaan ja negatiivisuus jää taka-alallle. Usko itseesi, usko omiin unelmiisi ja luota itseesi. Nauti tästä hetkestä ja niistä mitä olet saavuttanut <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.