Hae
Mirva Emilia

Onnea 20 vuotias Domakers!

Huhhuh mitkä bileet Domakers järjesti torstai illalle! Domakers järjestää PR-tilaisuuksia mihin aina välillä Helsinkiin pääsen menemään ja nämä 20 vuotis kekkerit oli kyllä ihan huikeet. Radisson Seaside hotellissa viini virtasi, koomikko hauskuutti ja Meiju Suvas sai tanssijalkaa vipattaan! Musta on aivan ihana käydä välillä Helsingissä ja oonkin tosi ilonen, että oon tutustunut siellä paljon uusiin ihmisiin. Vielä muutama vuosi sitten en olisi uskonut, että saan nauttia tämmöisestä illasta ihanien ihmisten keskellä ❤️

Domakers on antanut uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia

Domakers on antanut mulle ihan älyttömästi rohkeutta tapahtumien kautta. Yleensä oon se kuka ei todellakaan aloita keskustelua tuntemattomien kanssa ja kuuntelen ensin ja sitten vasta kun tyyliin kaikki on lähdössä kotiin niin vasta uskallan avata suuni. Oon siis todella hitaasti lämpenevä vieraiden ihmisten keskellä mutta sitten kun tutustun (mikä vie aina pienen toven ?) niin silloin tietenkin oon vapautuneempi ja rohkeampi. Näiden tapahtumien myötä oonkin tutustunut uusiin ihmisiin ja tänä päivänä tapahtumiin onkin paljon helpompi mennä kun ei tarvitse jännittää. Ainahan uudet jutut jännittävät mutta rohkeus on vienyt tässä voiton.

Miten pr-tapahtumiin pääsee?

Tätä välillä aina kysytään ja siihen onkin ”tylsä” yksinkertainen ja yksi ainoa vastaus: ole pr-toimistoon yhteydessä. Tee omannäköinen sähköposti missä kerrot itsestäsi, mitä teet (bloggaatko, youtubetatko, podcastaatko..) ja sitten tietysti sun omat mielenkiinnon kohteet ja näkyvyyden lukuja esim. instagramissa ja blogissa 🙂 Tapahtumissa saa aina ensikosketuksen uutuuksiin ja niissä on aina ihana tunnelma. Ihmiset on iloisia ja ystävällisiä ja siksi niihin olikin alkuun helppo mennä vaikkei sieltä ketään tuntenut.

Kaikki aktiivisuus on omasta itsestä kiinni ja siitä, kuinka asioiden eteen tekee työtä. Jos et kerro itsestäsi ja ole rohkeasti eri suuntiin yhteydessä niin silloin sinuun ei oikein osata ottaa yhteyttä, ellet ole jo entuudestaan julkisuudesta tuttu. Itse koen, että nämä tilaisuudet on todella hyviä saada kontakteja, tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia ystäviä. Somessa työskentely on työtä mitä tehdään yksin kotona, joten kaikki tämmöiset sosiaaliset tapahtumat on ihana lisä omaan arkeen ❤️

Kiitos Tanja ja Domakers ihanista synttärijuhlista❣️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.