Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Viikon tarot: Hallitsija – löydä sisäinen johtajasi

Kaupallinen yhteistyö: @mirva_emilia

Viikon tarotkortiksi nousi Hallitsija, joka tuo mulle pakasta eniten voimaa, päättäväisyyttä, vastuuntuntoa ja tahtoa. Hallitsijan kortti on voimakas ja tulinen kortti, joka haluaa että me löydämme sisäisen johtajamme. Kortti tuo tunteen ja viestin, että kaikki on mahdollista ja pystymme luoda jotain aivan uutta. Parasta tässä kortissa on, että tämä tuo paljon positiivista energiaa ja tällä positiivisella energialla myös sinä voit käyttää voimaasi ja tahtoasi muutokseen ja muiden kannustamiseen.

Viime viikon tarotkortiksi nousi voiton kortti, mikä avasi sinulle aivan uusia ovia ja oivalluksia. Tämä hallitsijan kortti antaa vahvistusta ja päättäväisyyttä lähteä toimimaan ja viemään näitä oivalluksia eteenpäin. Ota siis sisäinen hallitsijasi esiin ja lähde toteuttamaan villeimmätkin unelmasi!

hallitsija on osa sinua

Sinulla on oma sisäinen voimasi, uskalla toimia sen mukaisesti ja nauti siitä. Sisäisen voiman ei tarvitse tarkoittaa sitä, että pusket koko ajan täysillä eteenpäin. Käytä sisäistä johtajuuttasi ja tietouttasi oikein eli tunnista omat voimavarasi kun tiedostat päämääräsi ja tavoitteesi. Näin tuotat itsellesi iloa matkallasi. Kun olet tehnyt päätöksen muutoksesta seiso sen takana ja mene päämäärätietoisesti muutosta kohti. Muutos mitä olet valmistellut ja mihin olet nyt valmis on valmiina vastaanottamaan sinut. Kortin hallitsija antaa sinulle täydet voimat menemään eteenpäin ja näyttää sinulle oikean tien. Ota ohjat käsiisi ja anna itsellesi mahdollisuus olla vahva ja päättäväinen ja lähde tekemään muutosta.

sisäinen voimasi on valmis muutoksen tielle

Muutoksen tielle ei ole koskaan helppoa lähteä. Tuttu ja turvallinen houkuttaa enemmän vaikka se ei välttämättä enään antaisi sinulle juuri mitään. Kun uskaltaa lähteä muutoksen tielle sisäinen voima  lähtee puskemaan vaistomaisesti sinusta ulos ja löydät omat vahvuutesi ja energiasi lähteä saavuttamaan sitä sinun päämäärääsi. Muutoksen tiellä voi tulla niin ylä- kuin alamäkiäkin mutta ota niistä notkahduksistakin oppia. Mieti, mitä ne alamäet opetti sinulle ja miten voisit toimia seuraavalla kerralla toisin. Kun taas koet onnistumisia iloitse niistä. Ole itsestäsi ylpeä, sillä olet saavuttanut taas yhden välietapin ennen todellista päämäärääsi. Iloitse, nauti ja juhli saavutuksistasi, olet sen ansainnut. Ota muutoksen aika itsellesi uutena aikakautena ja nauti tästä ainutlaatuisesta matkasta ja kokemuksesta <3

Teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta, 0700-94002. Hinta palvelulla on 2,38€/minuutti. Olen tavoitettavissa päivittäin ja valmiina auttamaan Sinua henkisellä polullasi <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Kaupallinen yhteistyö: @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.