Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: taistelu – nosta kädet ilmaan

Viikon tarotkortiksi nousi Taistelu, mikä pyytää nostamaan kädet ilmaan, luottamaan elämään sekä luomaan ajatuksia uudenlaiseen suuntaan. Käsien ilmaan nostaminen ei tarkoita luovuttamista vaan luottamista. Miten ihanalta se tuntuukaan, kun antaa asian ratketa itsestään ja lähtee käyttämään energiaa hyödyllisiin asioihin!

Luomme itsellemme helposti tietyn näkymän omasta tulevaisuudesta ja unohdamme tämän hetken. Suunnittelemme valmiiksi mitä siihen kuuluu, mihin mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Ja tämä on täysin ok, sillä se luo jonkinlaista turvallisuuden tunnetta ja laittaa toimimaan omien haaveiden eteen. Joskus kuitenkin maailmankaikkeus on toista mieltä meidän ajatuksista ja Universumi voikin laittaa vastaan näille suunnitelmille. Ensin automaattisesti voimme laittaa hanttiin universumin ohjaukselle mikä sitten voikin tiputtaa itsemme aikamoiseen lokaan, joko mielellisesti tai konkreettisesti. Mielellisesti tarkoitan negatiivisia ajatuksia omasta itsestä ja omista onnistumisista. Alamme kyseenalaistamaan työtämme, vanhempana olemista tai vaikka rahan käsittelyämme. Rahasta sanotaan, että se on valtaa. Mielestäni se on valtaa jos sille antaa vallan. Rahaa tulee kunnioittaa, sillä eihän se tipu puusta ja tulisikin hahmottaa kunnioittamisen ja vallan raja. Raha on väline jolla saamme toteutettua haaveitamme, mutta valtaa sen ei pitäisi antaa. Kun hankimme jotain mitä olemme rahalla ostaneet tulee sitä asiaa kunnioittaa ja olla siitä kiitollinen. Näin runsaus lisääntyy elämässä eikä rahan eteen tarvitse omissa ajatuksissa taistella. Voi nostaa kädet ilmaan, keskittyä oman energian vapauttamiseen ja luottaa siihen, että elämä kantaa. Tämän kun oivaltaa vapauttaa se valtavan paljon energiaa tärkeämpiin asioihin, kuten läsnäoloon.

Se, mitä toivon sydämestäni on, että uskaltaisimme luottaa enemmän johdatukseen ja maailmankaikkeuden viesteihin. Se mihin maailmankaikkeus meitä johdattaa on tie onnellisuuteen, ykseyteen ja rakkauteen. Tie ei välttämättä helppo ole, mutta se matka on opettavainen ja jokaista meitä kasvattava. Lopputuloksessa elämme runsaudessa ja rakkaudessa. Miksi siis tätä lopputulemaa vastaan taistelisimme kun voisimme nostaa kädet ilmaan ja nauttia siitä mitä meillä on tässä hetkessä. Ollaan itsellemme ja toisille rehellisiä mitä tarvitsemme ja mitä emme tarvitse eikä kuljeteta itseämme nurkkaan.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Kivien ja korujen verkkokauppa Kristallinkirkas 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *