Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Epäonnistuminen – pelkäätkö oikeasti mitään?

Viikon tarotkortiksi nousi Epäonnistuminen, mikä symboloi niin alitajuisia pelkoja kuin myös pelkoja, joita itse itsellemme luomme. Alitajuiset pelot hankaloittavat elämää, sillä ne eivät ole tulleet vielä kunnolla tietoisuuteen. Koemme ja tunnemme, että jokin pidättelee itseämme mutta emme tiedä mikä. Siksi syvempi katselmus omaan itseen aina aika-ajoin auttaa ymmärtämään mitä tunnemme ja miksi tunnemme.

Epäonnistumisen kortti symboloi siis pelkoa, ei missään nimessä sitä, että tulisimme jossain asiassa epäonnistumaan. Tässä nousee taas kerran vahvasti esiin se, että sitä mitä ajattelemme niin siihen suuntaan viemme elämäämme. Jos ajattelemme vain epäonnistuvamme kaikessa niin ihan varmasti näin käy, koska toimimme siihen suuntaan. Pelon ei tarvitsisi ohjailla meitä vaan toisinpäin. Koskaan emme voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta se mitä sydän sanoo niin siihen suuntaan kannattaa ajatuksiakin laittaa. Järki laittaa asioihin aina oman ripauksen epäluuloa mikä voi sydämen ääntä vaimentaa, joten luottamus, avoimuus ja antautuminen on suurimpia tekijöitä mitä voimme sydämellemme antaa. Antaudutaan sydämen äänelle ja katsotaan mihin se johtaa. Varmasti alamäkiäkin voi tulla mutta kellepä niitä ei elämän aikana tulisi. Silloin kun sydän on auki ja luottavainen pystymme hyväksymään ja kohtaamaan alamäetkin rehellisesti ja pelottomasti liioittelematta mitään.

selvitä, mitä oikeasti pelkäät

Epäonnistumisen pelko vääristää meidän energioita ja luovat turhia esteitä. Näissä energioissa tulisi kohdata avoimesti ne asiat mitä pelkää. Jokainen erikseen, mitään jättämättä sivuun. Ainoastaan sitä kautta meillä on mahdollista luoda uudenlaista elämää ja elämänasennetta. Kielteisiä ajatuksia ei tulisi työntää pois, koska on itselle tärkeää huomata asioiden realiteetit. Voimme yllättyä positiivisesti ja huomata, ettei itsellä olekaan mitään perusteita pelätä epäonnistumista tai sitä, miten elämä kantaa kun teemme isoja tai pieniä päätöksiä. Elämä kantaa aina ja opimme elämän kääntöpisteissä aina uusia asioita itsestämme. Se on elämän kulkua, prosessia ja oman itsensä kasvattamista. Se mitä voimme tehdä nyt, on tehdä asioita joita voimme nyt tällä hetkellä toteuttaa ja annetaan niiden asioiden hautua joiden aika ei vielä ole. Kaikkea ei kannatakaan yrittää toteuttaa samalla kertaa, sillä silloin kun kohdistamme energiamme johonkin tiettyyn asiaan niin keskitymme vain siihen emmekä mihinkään muuhun.

Epäonnistumisen tai minkä tahansa pelko on täysin normaalia ja jokainen tuntee niitä aina välillä. Pelkojen ja epävarmuuksien aikana laita asiat itsellesi mieluisella tavalla järjestykseen. Kirjoita paperille, piirrä tai laita puhelimen muistioon mitä ja mistä pelot tulevat ja katso niitä rehellisesti. Tulet varmasti yllättymään yliviivauksien määrästä! Mikään pelko ei ole niin vahva etteikö oma rakkauden energia auttaisi pääsemään sen yli.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen päivittäin tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) puhelimitse sekä kirjallisia tulkintoja (60€) sähköpostiin. Voit kysellä aikoja numerostani 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.