Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain viesti

Voimaannuttava ja energiaa antava Tarot-torstai vie meidät omien ajatuksien maailmaan ja muistuttaa meitä elämämme tärkeimmistä asioista. Elämä on tuulista ja välillä tulee suuriakin menetyksiä mitkä heilauttaa arkea ihan päälaelleen ja laittaa miettimään mitkä asiat tekevät onnelliseksi ja mitä haluaa vaalia omassa elämässä entistä enemmän ja mihin taas ei halua enään energiaansa kuluttaa. Mullistuksien ja menetyksien aikana kun asioita käsittelee alkaa arvostamaan entistä enemmän sitä, mitä hyvää elämässä on. Näkemällä kaiken hyvän ja muistamalla kaikki hyvät muistot auttavat jaksamaan ja menemään mullistuksienkin läpi. Rakkaus on suurin voima, mikä kantaa elämän kaikkien vaiheiden yli.

Pyydän sinua täyttämään nyt sydämesi tällä rakkaudella ja luottamaan omaan intuitioon. Valitse oman intuition voimalla kolmesta kortista kortti, mikä puhuttelee sinua voimakkaimmin. Alta pääset lukemaan korttisi viestin.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Runsaus

Elämäsi on täynnä runsautta ja rakkautta ja tämä kaikki lähtee sinusta. Anna tämän energian viedä sinua paikkoihin, jotka antavat täyttymystä ja iloa arkeesi. Ota tässä huomioon kaikki pienetkin asiat. Aina emme tarvitse isoja ja suuria asioita vaan enimmäkseen ne pienet ja arkiset asiat tuovat ilon ja rakkauden elämään. Tee kodistasi paikka, missä virtaa hyvä ja lämmin energia ja missä sinun on hyvä olla (paras vinkki tähän on siisteys ja tavaroiden järjestys), vietä aikaasi niiden ihmisten ympäröimänä keiden kanssa voit olla täysin oma itsesi, nauraa niin että vatsaan koskee sekä itkeä surut ja murheet pois. Täytä elämäsi runsaudella ja rakkaudella surun ja murheenkin aikana ja annan hyvien muistojen nousta pintaan.

2. Lanttien kuningatar

Millä tavoin pidät itsestäsi kokonaisvaltaisesti huolta? Tämä kortti muistuttaa omasta kehosta huolehtimisesta sekä rohkeutta ja voimaa jättää vanhat, huonot tavat taakse. Jokainen hetki, jokainen sekunti on valinta mitä me itsellemme ja oman hyvinvoinnin eteen teemme. Jäämmekö sohvalle karkkipussin kanssa istumaan (mikä toki joskus on ihanaa ja sallittua) vai lähdemmekö haukkaamaan raitista ilmaa ja nauttimaan metsän tuoksusta ja raittiudesta. Tasapaino omassa hyvinvoinnissa on kaiken A ja O, jotta pystymme pitämään oman kehon terveenä ja hyväkuntoisena elämän loppuun saakka. Mikä onkaan ihanampaa kuin se, että voimme elää kokonaisvaltaisesti hyvässä kunnossa ja pitämään sen avulla myös läheisistämme huolta.

3. Kohtalo

Se mitä me ajattelemme, sitä me luomme. Omat ajatukset on työväline, millä pystymme ohjailemaan ja viemään elämää siihen suuntaan minne tahdomme. Kortti muistuttaakin meitä oman ajattelutavan merkityksestä ja siitä, mihin suuntaan elämää viemme omien ajatuksiemme kautta. Ajatukset, joissa vähättelemme itseämme emmekö anna mahdollisuutta menestyä niin ne romuttavat kaikki ne ajatukset ja mahdollisuudet mitä meillä oikeasti on. Se, että kun ajattelemme että minä pystyn, minä voin ja minä saa kaiken sen mitä minulle on tarkoitettu (ja ehkä jopa vielä enemmän) niin silloin lähdemme rakentamaan elämää siihen suuntaan ja lähdemme toimimaan, jotta nämä ajatukset ja toiveet toteutuisivat. Kiinnitä siis tarkasti huomiota siihen, mitä ja miten ajattelet. Älä vähättele omia taitojasi ja halujasi vaan usko itseesi ja toimi!

Teen tarot-tulkintoja myös oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002 (2,38€/min.) 

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Ps. Olen nyt tulevana lauantaina, 16.10 Tampereelle Luomaterian myymälässä osoitteessa Rautatienkatu 17-19 tekemässä koko päivän ajan 15 minuutin (25€) tarot-tulkintoja. Tulkintaan pääsee ilman ajanvarausta. Tervetuloa tulkintaan, tutustumaan myymälään tai jutustelemaan ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.