Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Varovaisuus – valmistele itseäsi tulevaan

Viikon tarotkortiksi nousi Varovaisuus, joka pyytää valmistautumaan tulevaan ja sen tuomiin uusiin mahdollisuuksiin. Valmistautumiselle kannattaa antaa oma aikansa eikä nyt ole aika kiireelle. Asiat ovat vielä kypsymässä ja kasvamassa. Kun teet tarvittavat irtipäästöt ja vapautumisen kaikesta turhasta olet valmis vastaanottamaan uuden suunnan.

Kortin energia huokuu irtipäästöä vanhasta ajattelumallista. Meitä kasvatetaan ja kehitetään koko ajan, jonka myötä uudistumme. Ajatuksemme uudistuu, olemuksemme muuttuu ja arvot muuttuvat. Jotain sellaista voi tulla ulos mistä huomaa, että eihän tämä enään kanna minua eteenpäin, eikä tämä ole enään osa minua. Silloin on hetki kun voi alkaa uteliaalla silmällä katsomaan, että mitäs se uusi ajatusmaailma elämääni toisi. Vaikkei siihen uuteen olisikaan vielä täysin valmis niin sitä voi silti alkaa jo vähän maistelemaan.

Omalle kehitykselle ja suunnanmuutokselle on hyvä antaa oma aikansa, koska sitä kautta vahvistumme ja tulemme tietoisemmaksi siitä, mitä suunnanmuutoksella haemme. Kuvittele, kuinka sisälläsi kasvaa kaunis kukka mikä on aukeamaisillaan. Vielä kukka ei ole siihen kuitenkaan valmis, koska sitä pitää kastella ja hoitaa kärsivällisesti. Ihan niin kuin meidän täytyy hoitaa itseämme, kuunnella kärsivällisesti sydäntämme ja antaa itsemme kehittyä rauhassa. Huomaamme kyllä, kun se hetki tulee jolloin tiedostamme olevamme valmiita jatkamaan kohti uutta.

Milloin on oikea aika?

Paljon aina mietimme, että koska se oikea aika tulee eteen ja mistä sen tunnistaa kun kukka sisällämme on auennut täysin. Ehkä sitä ei aina tunnistakaan mutta kun annamme omille ajatuksillemme tilan niin kuulemme mitä keho ja mieli kaipaa. Kaipaako se etäisyyttä vai läheisyyttä. Tämän kautta tietää mihin suuntaan on lähdettävä ja koska siihen on valmis. Varovaisuuden kortti pyytää, että ei kiirehtisi turhaan vaan antaisi asioiden kehittyä omalla painollaan. Kun luottaa itseensä ja omiin tuntemuksiin ja aisteihin niin tieto kyllä löytää perille asti. Aina jos omasta ajatuksesta ei ole varma tulisi antaa itselleen aikaa.

Toki on asioita mistä ei haluaisi luopua vaikka tiedostaa jollain tasolla muutoksen olevan ainoa vaihtoehto. Siihenkin kärsivällisyys on oikea ratkaisu, koska kun olemme kärsivällisiä ja olemme yhteydessä omaan sydämeen aktiivisesti voimaannumme. Pian huomaammekin olevamme valmiita irtipäästöön mikä on itselle se oikea. Se voi olla suuri irtipäästäminen tai se voi olla pienempi mutta sitäkin tehokkaampi irtipäästö. Kuitenkaan mitään työtä, mitä itsemme hyväksi teemme ei tule aliarvioida.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. 30 minuutin (40€) tarot-tulkintaan voit varata ajan soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 7270106.

-Mirva

Käy kurkkaamassa myös verkkokauppani Kristallinkirkas tästä linkistä.

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *