Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen Ässä – avaa sydän rakkaudelle

Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen Ässä, mikä pyytää meitä avaamaan omaa sydäntä ja luottamaan elämään. Itsensä vähättelylle tai rankaisemiselle ei ole enään tarvetta. Sinussa on voima, mikä pystyy nostamaan sinut kaiken yläpuolelle. Elämässä tulee surua, murhetta, iloa, rakkautta ja täyttymystä. Yritä hyväksyä ne sellaisena kuin ne elämään tulevat äläkä anna pelkojen ja huolten turhauttaa tai lamaannuttaa itseäsi.

Avaa sydän itsellesi

Tunne itsesi omaksi parhaaksi ystäväksesi ja näe itsessäsi kaikki se kauneus, hyvyys ja rakkaus minkä myös me muut sinussa näemme. Tällä tavoin sydän aukeaa sekä rakkaus ja kunnioitus omaa itseä kohtaan nousee. Tämän rakkauden avulla mitä itseäsi kohtaan tunnet voit kokea ja nähdä enemmän täyttymystä elämässäsi. Rakkauden tunne nostattaa elämän virtaa ja energiaa sekä se luo kiitollisuutta elämään.

Meillä kaikilla on elämän tarkoituksemme ja polkumme, mihin kuuluu monenmoisia kokemuksia, tunteita ja ajatuksia. Elämän eri vaiheissa tärkeää onkin se, miten suhtautuu mihinkäkin tunteeseen ja ajatukseen itseä kohtaan. Luotetaan täydellä sydämellä surun ja murheenkin aikana siihen, että rakkauden voima parantaa haavat ja näiden tunteiden jälkeen taas valo ja aurinko alkaa paistamaan elämään.

Kuinka nähdä rakkaus itsessä?

Joskus rakkaus ja hyväksyminen itseä kohtaan on kadoksissa ja sitä täytyy lähteä etsimään uudestaan. Vastoinkäymiset ja muiden negatiiviset arvostelut ja kohtelut vaikuttavat paljon omaan rakkauteen. Vaikka syvällä sisimmässämme tiedämme, että nämä negatiiviset mielipiteet eivät ole totta ja, että olet täysin rakastettava ja hyväksyttävä ihminen juuri sinuna itsenäsi niin nämä voivat vaikuttaa niin vahvasti omaan mieleen että alamme itsekin uskoa niihin. Alamme ruoskimaan ja vähättelemään itseämme. Paras tapa korjata omaa mieltä taas terveeksi voimme harjoittaa kiitollisuutta omaa elämäämme ja itseämme kohtaan. Kiitollisuus ja sen energia on todella voimakas ja se auttaa näkemään meissä parhaat puolemme sekä nostamaan niitä esiin.

Rakkaus, luottamus ja kiitollisuus saavat meissä aikaan aivan uskomatonta energiaa ja tämän energian avulla kasvatamme myös omaa luovuutta ja taitoa. Luovuus alkaa kukoistamaan entistä paremmin kun sydän on auki omalle itsellemme ja uskallamme luottaa elämään ja elämänpolkuumme.

Muistathan, että tavoitat minut päivittäin klo 9-23  myös palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min). 

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Ihanaa uutta viikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.