Hae
Mirva Emilia

Pieleen mennyt päivä

En tiedä johtuuko se jostain naishormooneista (luultavasti) vai mistä mutta välillä tulee päiviä kun tuntuu, että kaikki on mennyt pieleen tai ettei ole saanut mitään aikaiseksi. Vaikka todellisuus on ihan muuta. Mulla on ollut lähiaikoina nyt tämmönen fiilis useampana päivänä enkä oikein tiedä miksi. Ja sitten kun tämä fiilis tulee niin tuntuu ettei huvita tehdä sitä vähästäkään mitä pitäisi tai voisi tehdä. Olis kaupassa käyntiä mutta ei huvita. Vois mennä ulos mutta ei huvita. Ja sitten kun rötvää koko päivän sohvalla niin siitä tulee huono omatunto kun ei sitten HUVITTANUT käydä siellä kaupassa tai edes omassa pihassa ja se vasta alkaakin sitten ärsyttää! 😀

Olen ollu kotona nyt aika paljon lasten kanssa kun ne on sairastellut ja niinä päivinä mulla on ollu just tollanen olo! Olis mahdollisuus tehdä pihahommia kun ei ole töissä mutta eeei, ollaan sisällä tyyliin aamutakki päällä koko päivä ja katsotaan lastenohjelmia. Ei ihme että vähän fiilis menee 😀 Enkä siis tarkoita sitä, että sairaita lapsia veisin ulos vaan edes itseni siksi aikaa kun lapsi nukkuu kuumettaan pois.

 

Yleisluonteeltani olen kuitenkin iloinen ja positiivinen mutta nyt on ollut tämmöisiä päiviä kun ärsyttää kaikki eikä siihen ole edes syytä. Voiko tästä nyt sitten syyttää niitä kuuluisia naishormooneita? Pakkohan tässä nyt kuitenkin JOTAKIN on syyttää ?Mulla on tallessa mun ystävän lähettämä kuva naisen ja miehen päivästä ja ainakin mun kohdalla se pitää aivan täysin paikkansa 😀

On se vaan IHANAA olla nainen, vai mitä ?

-Mirva

@mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.