Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Aselepo – ankaruus itseä kohtaan

Viikon tarotkortiksi nousi aselepo, josta nousee vahvana energiana ankaruudesta irtipäästäminen. Voimme olla välillä liiankin ankaria itsellemme ja sen myötä alamme tuntemaan levottomuutta ja turhautumista. Sätimme itseämme, kun tänäänkään en saanut tuota asiaa aikaan. Paras mahdollinen helpotus siihen hetkeen on lähteä purkamaan tätä negatiivista energiaa itsestä pois tavalla, joka tuntuu siinä hetkessä oikealta. Joskus se voi olla nyrkkeilysäkki, joskus meditaatio ja joskus lenkki, jossa juostaan ja välillä istutaan rauhassa kiven päällä hengittelemässä rauhallista energiaa. Mikään tapa purkamiselle ei ole väärä, sillä me itse tunnemme mikä on se auttava tekijä siinä kohtaa. Ei siis pidä miettiä liikaa ja liian syvälle vaan ottaa tunteesta kiinni ja lähteä toteuttamaan.

Jos koemme syvää turhautumista ainoastaan ankaruudella itseämme kohtaan lisäämme tätä tunnetta. Joka kerta kun olemme ankaria itsellemme koemme ison kolauksen itsetunnolle. Haluammeko oikeasti tehdä tämän tunteen itsellemme? Haluammeko tuottaa ajatuksillamme tätä riittämättömyyden tunnetta itsellemme? Minä ainakin vastaan tähän, että en. Toivottavasti sinäkin, sillä elämä täällä on paljon kevyempää ja hauskempaa kun olemme armollisempia itsellemme. Jos joku asia on roikkunut pitkään perässä niin tartu siihen nyt ilman sen kummempia syvällisyyksiä ja pohdintoja. Päästä itsesi irti tästä asiasta tekemällä se. Huomaat, miten äkkiä se onkaan tehty ja miten paljon hartioilta tippui omantunnon tuskia. Aikaansaamattomuuden tunne voi kaikua kaukaa, mikä saa tekemättömyyden tunteen ja sitä kautta riittämättömyyttä. Siihen päälle kun vielä sätimme itseämme siitä, että emmepä saaneet tänäänkään mitöön tehtyä niin soppa on valmis. Ankaruuteen liittyy vahvasti armollisuus ja hyväksyminen itsestä se puoli, että joskus jokin asia voi jäädä pyörimään jalkoihin mutta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa sen tekeminen.

Jotta aselevon eli rauhan löytää itsensä kanssa on hyvä pysähtyä ja miettiä, miksi olen niin ankara itseäni kohtaan. Miksi en löydä rauhaa itseni kanssa. Mikä on sen juurisyy. Onko sinua arvosteltu tai laiminlyöty mikä on vaikuttanut sinuun ja ajatteluusi itseäsi kohtaan. Ankaruuden alkusyy voi tulla kaukaakin, mutta se mitä nyt itsestäsi ajattelet on kaikista tärkeintä. Kaiken keskellä ja kaiken jälkeen toista itsellesi, minä riitän. MINÄ RIITÄN! Ja anna kunnon puhalluksen kautta tulla kaikki itsekriittisyys itsestäsi ulos.

Sielu vapautuu kun annamme anteeksi. Anteeksi itsellemme. Se on alkuun tärkeintä. Jos jäämme kiinni katkeruuteen emme pysty elämään täyttä elämää. Katkeruus ja viha kulkee koko ajan mukana vaikka kuinka pitäisimme hauskaa. Onko se silloin aitoa hauskuutta ja hauskanpitoa? Kun hoidamme itseämme anteeksiannolla saatamme jossain vaiheessa huomata, että olemme valmiita antamaan anteeksi toiselle kuka on aiheuttanut surua ja vihaa, mikä on johtanut ankaruuteen itseään kohtaan. Anteeksiannolla on suuret vaikutukset, mutta sille on annettava tilaa ja aikaa. Sitä ei voi kiirehtiä vaan antaa sen hoitaa sydäntämme niin kauan kuin on tarpeen – jäämättä kuitenkaan jumiin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo. 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *