Hae
Mirva Emilia

Kaunis Lapin taika nostattaa tarot-torstain energiat taivaisiin

Ihanaa torstaita, täällä ollaan vielä Lapissa muutama päivä töissä. Sunnuntaina ajellaan takaisin kotiin 😊 Lapin taikaa osasin jossain määrin odottaa, mutta kyllähän nämä energiat on täällä todella voimakkaat. Täällä tosiaan on Henkisen kasvun kesäseminaari menossa ja jokainen kuka täällä on, tuo omalta osaltaan rakkaudellista energiaa joten voit vain kuvitella miten korkeat voimat täällä on kyseessä. Olen käynyt pika healing hoidoissa muutamana aamuna ja eilen kävin aivan ihanassa hoidossa, missä sain henkimaailman viestin sekä laitettiin samalla mun kroppaa kuntoon. Lantio oli aivan vinksallaan ja purentalihakset loksautettiin paikoilleen. Ai että näiden jälkeen tuntui kuin olisin ollut uusi ihminen! Täällä monesti henkimaailma onkin tuonut mulle viestiä, että muista pitää omasta kehosta ja sisäisestä hyvinvoinnista huolta – jos emme pidä omasta itsestämme huolta, emme jaksa auttaa toisia ❤️ Ja tämä on henkimaailman kanssa työskennellessä todella tärkeää, jotta kanavat pysyy auki ja tietysti ihan kaikessa työssä. Kirjoittelen enemmän tästä reissusta vielä tänne blogin puolelle kun saadaan viikko pulkkaan, mutta jatketaan me nyt tarot-torstain pariin.

Valitse alla olevasta kuvasta sinua resonoivin kortti. Kuuntele rauhassa sisintäsi ja anna intuitiosi kehittyä ja kohota tässä samalla. Pääset lukemaan kortin viestin heti korttikuvien alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien ysi

Anna sydämesi, kehosi ja sielusi tanssia vapaasti ja onnellisesti. Älä pidättele itseäsi ja hyvää mieltäsi vaan anna sen näkyä ja levitä tätä hyvää oloasi myös ympärillesi. Ota ystävääsi kädestä kiinni ja laittakaa jalalla koreasti tai menkää kumppanisi kanssa soutelemaan kohti auringonlaskua vierekkäin. Asiat mitkä tekevät sinut onnelliseksi voivat olla myös jollekin toiselle avain hyväön oloon ja voit samalla auttaa toista avaamaan omia lukkoja ja vapautumaan niistä. Tanssi, iloitse ja nauti tästä hetkestä yksin tai yhdessä ja tanssi huolet ja murheet kehostasi irti – edes hetkeksi.

2. Miekkojen ässä

Pidä ajatuksesi koossa tiukoissakin paikoissa. Ää lähde pelkästään tunteen tai egon perään vaan anna mielesi rauhoittua ennenkuin päästät mölyt mahastasi. Kun tunnet olevasi rauhallisen itsevarma ajatuksistasi ja olotilastasi teet varmoja ja oikeita päätöksiä asioiden suhteen. Tunnustele energioita ympärilläsi, katsele rauhassa millaisessa paikassa olet ja mitä paikka tai ihminen sinulle energeettisesti viestittää. Aina ei tarvitse olla suunapäänä ratkomassa ongelmia tai viihdyttämässä muita vaan tunnustele millä tavalla sinua pyydetään olemaan missäkin tilanteessa.

3. Maljojen kasi

Anna universumin johdattaa ja viedä sinua eteenpäin. Muista, että maailmankaikkeus ja henkimaailma kuulee myös meidän ajatukset, joten kannattaa olla varuillaan mitä mielessään toivoo 😉 Takanamme on joukko tukijoita, jotka ovat apunamme ja tukenamme niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina jos vain annamme ja päästämme heidät tulemaan viestimään ja helpottamaan omaa oloa. Kulje omaa polkuasi omaan tahtiin, sinulla ei ole mikään kiire sillä jokainen meistä tulee saamaan juuri sen tiedon ja taidon mitä tässä elämässä tarvitsemme. Muut opit tulevat kyllä myöhemmin.

 

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

(Muistathan kesäkuun tarjouksen: ostaessasi vähintään 30€ saat kaupanpäälle 30g kiviconfettia, ostaessasi vähintään 50€ saat kaupanpäälle 50g kiviconfettia.)

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

2 kommenttia

  1. Otan vastaan.... kirjoitti:

    Kiitos♥️

  2. Eeva Kivisaari kirjoitti:

    Kiitos, kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *