Hae
Mirva Emilia

Parisuhteen salaisuudet on arjen pienet teot

Pitkän parisuhteen salaisuudet on arjen pienet teot toiselle. Mää olen suukottelun ja halausten maailmanmestari ja tungen välillä oikein toisen kainaloon. Tänä kesänä meidän yhteisiin vuosiin tuli taas yksi lisää ja vuosia onkin kertynyt nyt jo 12 vuotta! Koen, että oli suhde pitkä tai lyhyt niin tasapaino parin välillä on todella suuressa roolissa. Kumpikaan ei ole toisen ylä- eikä alapuolella vaan suhteessa vallitsee tasapaino. Toista kuunnellaan, arvostetaan, ymmärretään ja osataan tehdä kompromisseja. Välillä nämä voi tuntua vaikeilta ja haastavilta, mutta myös alamäet kuuluu elämään.

Parisuhteen salaisuudet ei ole kovinkaan vaikeita

Jotta parisuhde säilyy on parin välillä oltava tietysti rakkautta. Ja nimenomaan puhdasta ja pyyteetöntä rakkautta. Rakkaus voittaa esteet ja vaikeat ajat, kunhan on myös itse valmis vaikeinakin aikoina toisen kanssa asioista sopimaan. Mulle meidän parisuhde on opettanut paljon. Anteeksiantoa sekä taitoa jättää vanhat asiat taakse eikä tuoda ja puida jo käsiteltyjä riitoja/erimielisyyksiä uudestaan vaan pidetään katse tulevaisuudessa ja tässä hetkessä. Vanhojen ja huonojen asioiden kaivaminen ei auta ketään vaan tuo ainoastaan niin itselle kuin myös toiselle surullista ja pahaa mieltä. Suhteen aikana olenkin oppinut puhumaan asioista ja tuomaan asiani rohkeasti julki. En epäröi tunteitani tai mielipiteitäni vaan tiedän, että voin näyttää ja kertoa kaikki tunteet ja ajatukset.

Parisuhteen salaisuudet on mun mielestä hyvinkin arkisia. Toisen kuunteleminen, arvostaminen, kannustaminen, tukeminen. Kaikki ne asiat, joilla voi osoittaa toiselle rakkautta. Meidän tärkeä tapa (mistä en luovu) on joka aamuinen suukko ennen töihin lähtöä. Muutaman kerran tämä on unohtunut ja olenkin laittanut viestiä perään, että missäs aamusuukot on 😀 Pieni asia mutta tämä on yksi niistä arjen pienistä teoista, joka on muokannut meidän suhteesta hyvän ja vakaan. Tottakai erimielisyyksiä tulee, mutta niistä pystytään puhumaan, selviytymään ja niistä opitaan.

Olenkin todella onnekas siitä, että olen saanut kasvaa ja viettää elämästäni jo 12 vuotta ihmisen kanssa, kuka tukee ja rakastaa mua just tämmöisenä kuin olen. Joka hetki ei olla vietetty pilvissä vaan on aikoja kun ollaan oltu hyvinkin syvissä vesissä. Vuodet onkin opettanut ja kasvattanut mua itseäni henkisesti todella paljon ja meidän suhde on ollut mulle myös kasvunpaikka itseni kanssa. Sitä en tiedä, mitä tämä kasvu vielä tulevaisuudessa tuo mutta toivottavasti saadaan kokea se yhdessä ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.