Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot – torjutut tunteet ja estot

Viikon tarotkortiksi nousi Torjunta, jossa torjutut tunteet estävät sinua toimimasta ja tuntemasta omia tunteita. Kahleet pidättelevät Sinua toimimasta ja tuntemasta oikeita asioita etkä välttämättä uskalla lähteä uusiin asioihin mukaan. Emme halua tuntea vanhoja, huonoja tunteita uudestaan ja pelkäämme, että vanhat tavat ja käytökset tulevat takaisin ja siksi torjumme omia tunteitamme. Mieti, mitä voisit tehdä ettet antaisi vanhojen asioiden vaikuttaa sinun tekemisiisi ja tunteisiisi silloin kun sinun on mahdollista päästää itseäsi menemään elämässäsi eteenpäin?

Torjutut tunteet vieraannuttavat elämästä

Tunteet mitä haluamme torjua ovat yleensä positiiviset tunteet. Torjumme niitä koska pelkäämme, että satutamme itseämme jos uskallamme hypätä tuntemattomaan ja lähteä hyvien tunteiden matkaan. Elämä kuitenkin valuu hukkaan jos torjumme kaikki mitä meidän eteemme tuodaan. On hyvä pohtia ja miettiä mihin ja mitä elämältä haluaa ja sitä kautta lähteä tunteiden vietäväksi. Joka asiaan ei tarvitse lähteä mukasn, mutta silloin kun se tuntuu hyvältä niin silloin kannattaa olla rohkea ja kokeilla uutta.

Jos torjumme meidän tunteita liian kauan ja liian paljon saatamme vieraantua koko maailmasta. Voimme tulla yksinäisiksi ja kierrämme sitä samaa arkea päivästä toiseen, kun emme uskalla toimia. Käytä energiaasi myönteisesti ja positiivisesti, avaudu maailmalle ja etsi itsellesi jokin ihana uusi harrastus minkä kautta pääset purkamaan sinun torjuttuja tunteita. Oma hyvinvointi on avainsana onnellisessa elämässä ja arjessa eikä sitä sovi unohtaa. On tutkittu, että tanssi avaisi ja kohentaisi mieltä ja antaa niin sisäistä kuin ulkoistakin voimaa. Siinä pystyy purkamaan omia tunnelukkoja sekä saamaan sosiaalista elämää arkeen.

Anna energiasi mennä sinne minne intuitiosi sen johdattaa

Kun huomaat, että sinua ollaan viemässä ja johdattelemassa johonkin suuntaan niin älä vastustele vaan mene sinne mihin sinua viedään. Kuuntele mitä intuitiosi sinulle sanoo ja mene sitä kohti. Se on luonnollisin ja oikein tie mihin sinun pitää mennä. Luota omiin vaistoihisi ja usko mihin sisimpäsi on sinua viemässä. Unohda vanhat äläkä torju tunteitasi ja sisäistä ääntäsi. Ne ovat viisaimmat lähteet mitä tiedän mitä sinulta löytyy. Älä hukkaa elämääsi siihen, että teet esimerkiksi työtä mitä inhoat tai teet arjessasi asioita mistä et koe saavasi enään mitään. Silloin on aika katsoa eteenpäin, unohtaa menneisyyden haamut ja lähteä rohkeasti avaamaan torjuttuja tunteita ja alkaa elämään uudestaan ❤️

Viime viikon tarotkortin pääset lukemaan täältä.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

2 kommenttia

  1. Jaana kivimäki kirjoitti:

    Kiitos tulkinnasta❤olen juuri liitynyt tähän ryhmään.❤❤❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.