Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Voitto – läpimurto odottaa sinua

Viikon tarotkortiksi nousi Voiton kortti, joka sanansa mukaisesti merkitsee voittoa ja nyt onkin Sinun aikasi saavuttaa elämäsi läpimurto. Kortin kuusi sauvaa muodostavat tasapainoisen ristikon, jossa jokainen sauva tukee toisiaan. Niinkuin elämässämmekin, tarvitsemme toistemme tukea ja rehellisyyttä saavuttaaksemme tavoitteitamme. Kortin sauvoissa kaksi siivekästä palloa edustavat selkeyttä, feenikslintujen päät luovaa voimaa ja lootuksenkukat rakkautta. Nämä kaikki kun Sinulla on käytössäsi läpimurto ja voitto on enemmän kuin mahdollista. Hyödynnä siis näitä taitojasi.

Anna itsesi loistaa, pyydä läheisiltäsi tukea ja usko itseesi. Näin saavutat sen kaiken mitä olet halunnut saavuttaa. Kortissa kaikki ovat sopusoinnussa ja tasapainossa keskenään ja se osoittaa, että tavoitteiden saavuttaminen on vaivatonta ja läpimurto tulee kuin itsetsään, kunhan uskot itseesi ja rakkauteen tekemääsi kohtaan.

olen valmis kokemaan ansaitsemani menestyksen ja läpimurron

Kun olet valmis kokemaan sen suuren menestyksen mikä eteesi on tulossa huomaat, että aikaisemmin näyttäneet tavoitteet osoittautuvatkin helpoiksi saavuttaa. Anna itsellesi lupa menestyä ja iloitse omista saavutuksistasi. Menestys ja läpimurto tarkoittaa sitä, että olet saavuttanut sen mitä olet lähtenyt hakemaan ja sitä saa juhlia! Ole nöyrä ja vastaanottavainen kaikesta mitä saat menestyksestäsi, näin pystyt nauttimaan siitä hyvänolon tunteesta ja lämmöstä minkä menestys ja läpimurto sinulle tuo.

Muista, että jos menestyksesi takana on auttavaisia ihmisiä ja muita tukijoita niin anna myös heille tunnustusta ja kehuja. Olette yhdessä päässeet siihen pisteeseen mikä on ollut tavoitteenanne. Todellista menestystä kukaan ei voi saavuttaa yksin vaan aina takana on joukko tukijoita. Muistetaan olla heistä kiitollisia.

kortin tuoma viesti on lempeä ja voimaannuttava

Kortti viestittää mulle paljon lempeyttä ja sitä kautta saatua voittoa ja menestystä. Liekit palavat rauhallisesti mutta varmasti ja muistuttavat sisäisestä palosta ja halusta mennä kohti omia tavoitteita. Feenikslintujen päät viestittävät mulle päättäväisyyttä ja siivet taas suuria avoinna olevia mahdolllisuuksia. Kun avaat omat siipesi ja ajatuksesi huomaat, että voimme tehdä mitä vain ja kaikki se on mahdollista mitä haluamme kun vain olemme valmiita sen kaiken kokemaan. Lootuksenkukat taas muistuttavat mua rakkauden lisäksi myös arvostusta arkisiin ja pieniin asioihin. Huomaa omassa arjessasi, kuinka onnistut joka päivä monissa asioissa ja arvosta sitä <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.