Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien ässä – pienestä siemenestä voi kasvaa jotain suurta

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien ässä, joka kuvaa kärsivällisyyttä sekä hidasta etenemistä. Hitaasti kypsyvä siemen luo vakaata maaperää mikä taas voi tuoda suurtakin runsautta elämään. Lanttien ässä peräänkuuluttaa kärsivällisyyttä, sillä kärsivällisyyden kautta pystymme aistimaan parhaiten itselle sopivammat asiat.

Lanttien ässän energia on rauhallista ja hyvin maadoittavaa. Maadoitus luo keholle, mielelle ja sielulle tasapainoa, jolloin oma kärsivällisyyskin kehittyy. Maadoittumisen ei tarvitse olla mitenkään hankalan matkan päässä, sillä metsä ja luonto eivät ole maadoituksen ainoita ratkaisuja. Ihan kotona tiskaaminen, imuroiminen tai vaikka lemmikkieläimen rapsuttelu saa kehoa rauhoittumaan. Maadoittuminen on silloin tärkeää kun huomaa miten ajatukset lähtevät turhaan juoksulenkille ja ajatuksia on yhtäaikaa niin monta ettei mistään saa otetta. Anna omille ajatuksille aikaa ja ole niiden kanssa kärsivällinen. Mitään nopeita ratkaisuja ei aina tarvitse tehdä vaan asioita on hyvä punnita eri osilta.

Lanttien ässä kuvaa myös taloudellista puolta, maallista omaisuutta sekä työtä. Jos tuntuu, että jokin näistä on umpikujassa niin anna itsellesi aikaa ja selvitä ajatuksiasi rauhassa ilman, että ajattelet niitä sen enempää. Yleensä ratkaisu tulee silloin kun niitä vähiten odotat. Silloin kun antaa asioille tilaa alkaa tapahtua ihmeitä – voi tarjoutua uusi työpaikka, tulla silmien eteen uusi asunto tai raha-asiat alkavat luistamaan paremmin. Jos asioita liikaa pohtii ja mietiskelee yksin saa ajatukset vain sekaisin ja turhautuminen alkaa nostattaa päätään. Ja tästähän varmasti melkein jokainen meistä tietää ettei mistään tule yhtään mitään vaan saamme asiat vain enemmän solmuun. Anna siis ajatuksillesi aikaa ja tilaa. Ehkä jossain kohtaa tuleekin havahtumaan siihen, ettei asiat olekaan niin huonosti kuin miltä niiden luulemme olevan.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan(40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *