Hae
Mirva Emilia

Ajatuksen voima – tarkkaile omia ajatuksiasi

Meidän ajatuksen voima on todella voimakas ja me luomme omilla ajatuksillamme oman elämän. Jos ajattelemme negatiivisesti ja kielteisiä ajatuksia niin vedämme puoleemme niitä koko ajan. Kielteiset ajatukset vetävät meitä kuin magneetti väärälle polulle ja saavat ajatukset harhailemaan väärään suuntaan. Kun taas positiiviset ja rakkaudelliset ajatukset tuovat meille lämpöä, onnea ja iloa ja vievät meitä kohti onnellista elämää ja arkea. Omilla ajatuksillamme rakennamme oman elämämme, ja siksi onkin tärkeää tarkastella ja kiinnittää erityistä huomiota omiin ajatuksiin.

Positiiviset ja rakkaudelliset ajatukset vetävät kaikkea hyvää puoleesi. Älä mene niiden ohi sillä sinä ansaitset kaiken rakkauden ja ilon elämääsi mitä sinulla on ja tulee olemaan ❤️ Vaikka eläisit tällä hetkellä huonoissa energioissa, en ei tarvitse tarkoittaa, että eläisit niissä koko ajan. Keskity vaikeinakin aikoina hyviin asioihin mitä elämässäsi on ja nauti niistä. Näin selviät myös huonoista energioista ja ajoista.

Ajatuksen voima vaikuttaa tulevaisuuteen

Jotta toiveesi toteutuvat sinun aikomukset täytyy olla puhtaat. Silloin tulet saamaan juuri sen mitä haluat. Jätä itsestäsi negatiiviset ajatukset ja tunteet, sillä ne vaan hidastavat sinua. Usko omaan itseesi ja keskity kaikkeen hyvään mitä sinulle olisi luvassa. Kun ajattelet tulevaisuuttasi positiivisella mielellä, silloin tulevaisuudestasikin tulee sellainen. Älä epäröi itseäsi tai anna epäonnistumisen pelon vaikuttaa sinuun vaan anna niiden antaa sinulle potkua ja aktiivisuutta hyvään elämään. Pidä ajatuksesi kirkkaana ja näytä itsellesi ja muille että sinä pystyt.

Anna valon tulla sydämeesi ja luota, että Sinua autetaan ja johdatetaan oikeaan suuntaan. Pidä mielesi avoimena, kirkkaana ja positiivisena niin saat kaiken rakkauden ja ilon minkä ansaitset. Älä epäile itseäsi. Sinulla on täysi oikeus saada toiveesi täyttymään, kunhan vain uskot itseesi ja pidät sydämesi puhtaana kielteisistä asioista ja ajatuksista ❤️

Aurinkoa päivääsi ☀️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

2 kommenttia

  1. Annie Islander kirjoitti:

    Ihana postaus ja kauniit, seesteiset kuvat. <3 Juuri tätä olen itsekin pohtinut viime aikoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *