Hae
Mirva Emilia

Palauttava tarot-torstai

Viikonlopun täydestä kuusta aletaan selviämään ja huh, mitkä energiat ainakin täällä päässä oli. Välillä tuntui, kuin mua oltais vaan viety eteenpäin kovaa vauhtia eikä hidastusta ollut näköpiirissäkään 😅 Energiaa oli täysin erilailla mitä normaalisti, ideoita pukkas vaikka mitä ja tällä vauhdilla sain myös ladattua kauan haaveilemani verkkokaupan, Kristallinkirkas ❤️ Vauhtia ja tekemistä on riittänyt, mutta tälle Leijonalle vahvistunut Leijonan energia ei tunnu missään vaan antaa vaan lisäpotkua takapuoleen. Tätä energiaa kun pitää yllä niin ei tiedä mistä sitä itsensä vielä löytää 😀

Tämän kertainen tarot-torstai on energialtaan hyvin palauttava tästä voimakkaasta täydenkuun ajasta. Koska täysikuu oli todella vahva ja se saattoi näkyä omassa toiminnassa vahvastikin niin nyt on aika palautua taas vähän rauhallisempiin tunnelmiin. Ainakin hetkeksi ja sulatella kaikkea sitä mitä täydenkuun aikana tapahtui. Valitse alla olevasta kuvasta kortti, pysähdy hetkeksi tämän viestin äärelle ja tunnustele mitä ajatuksia se sinussa herättää ❤️ Viestin pääset lukemaan korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Kuolema

Anna itsestäsi sammua kaikki se vanha tuli kokonaan mikä kytee jo muutenkin vaivalloisesti. Olet käynyt läpi kaikki tarpeellisen ja vain vanhan palon sammuttaminen rauhoittaa mieltäsi. Kun annat mielesi rauhoittua huomaat, mitä uutta elämääsi on jo tulossa. Niin kauan kun olemme jossain vanhassa ja pidättelevässä asiassa tai elämäntilanteessa kiinni niin muutoksia ei pääse syntymään. Älä pelkää palon sammuttaessa että se ei enään syttyisi uudestaan sillä se ei ole totta. Palosi tulee syttymään sinussa vielä entistä kirkkaammin kunhan vain annat itsellesi pienen hengähdystauon irtipäästämisen aikana.

2. Maljojen kolmonen

Nyt on syytä juhlia kaikkia onnistumisiasi, rohkeuttasi, viisauttasi ja kaikkea sitä mitä mitä olet. Elämä on täynnä juhlimisen aiheita, mutta tärkein aihe olet sinä itse. Juuri sellaisena kuin olet ja mitä olet ympärillesi luonut. Juhli tätä ystäviesi, perheesi, eläintesi sekä läheistesi kanssa ja osoita myös heille kiitollisuuttasi siitä, että he ovat osa elämääsi. Juhli myös vapauttasi elää ja olla. Jokaisella meistä on oikeus ja mahdollisuus tuntea sielussamme vapautta ja, jotta tämän vapauden tunteen voi saavuttaa on tehtävä sitä mitä rakastaa. Anna valosi loistaa täydellä teholla sydämessäsi!

3. Maljojen kutonen

Mitä jakaminen sinulle edustaa? Jakaminen omasta runsaudesta tulisi tehdä kiitollisuuden kautta. Jakamisen perusta on se, että omalla runsaudella voi auttaa jotain toista. Kaikkea ei tarvitse pitää itsellään sillä emme tarvitse liiaksi yltäkylläisyyttä. Jakamisen ilosta saamme niin itsellemme kuin toisellekin voimaa ja etenkin hyvää mieltä. Tämä energia ja fiilis tuntuu itsessämme vielä pitkän aikaan siitä jakamisen riemusta mitä pääsi kokemaan. On hyvä muistaa, että tarpeeton tavara voi olla toisen pelastus. Itselle tarpeetonta tavaraa ei siis kannata säilyttää omissa nurkissa vaan laittaa eteenpäin ja tuoda tätä kautta iloa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min)

Tai voit varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *