Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen ritari – mitä itsestäsi annat

Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen ritari, joka on puhtaan anteliaisuuden kortti. Tässä kortissa ei ole minkäänlaista vilpillisyyttä vaan tämän kortin energia pyytää nimenomaan antamaan hyvää ilman vastapalveluksia. Silloin kun teemme toisille hyvää, saamme sitä myös itse jollain tavalla elämämme aikana takaisin. Ei välttämättä heti, mutta heti kun sen oikea aika on.

Viikon tarot pyytää avaamaan itselleen syvimpiä tunteita ja jakamaan niitä toisten kanssa. Sellaisten keiden kanssa tunnet energioidesi synkkaavan ja tiedät, että he ymmärtävät mitä ajatuksillasi haet takaa. Ajatusten jakaminen ihmisten kanssa, joiden kanssa kokee syvää yhteyttä ja ymmärrystä on aivan ihanaa ja vapauttavaa. Ymmärrys on samoilla asteilla, mutta kuitenkin toiselta voi tulla ajatuksia mitä ei itse ole välttämättä ymmärtänyt tai osannut katsoa asiaa siltä kantilta. Tämä syvä ymmärrys vie kohti puhdasta rakkautta – ystävänä tai kumppanuutena. Tässä ei ole kyse pinnallisuudesta eikä sitä mitä toisesta hyötyy vaan puhdasta valoa ja rakkautta. Anna itsellesi lupa heittäytyä tähän tunteeseen! Mieti, mitä voit rakkaudessa antaa ja miten paljon voit itsestäsi antaa. Silloin kun rakkaus on puhdasta molemminpuolin ystävänä tai kumppanuudessa ei tarvitse laskelmoida mitään – mitä toinen antaa ja kuinka paljon, annanko samanverran vai enemmän. Jos tätä tunnetta tai ajatusta tarvitsee kohdata niin onko silloin suhde tasavertainen? Puhtaan rakkauden vaaliminen on tärkeintä elämässä ja sen antamiseen mielestäni pitäisikin käyttää enemmän aikaa.

Maljojen ritari ei katso taakseen vaan on päästänyt vanhoista tavoistaan ja tottumuksistaan irti. Vain sillä tavalla hän on voinut aloittaa uuden oppimisen rakkaudesta ja siitä, mitä puhdas rakkaus oikeasti voikaan olla. Tämän takia peiliin katsominen on jokaiselle meistä välillä tärkeää. Katsoa, onko tämä tapa antaa rakkautta ilman vastapalveluksien hakemista ja etsimistä. Onko tapani näyttää ja osoittaa rakkauttani puhdasta ja vilpitöntä? Jos ei ole, niin miksi ei ole? Oletko onnellinen siinä missä tässä hetkessä olet? Niinkuin jonkinlainen ”sanonta” on, että koulutan toista olemaan itselleni parempi. Eihän ketään voi muuttaa vaan muutos lähtee omasta itsestä. Jos toinen ei ole valmis muuttamaan tapoja sinua rakkaudellisempaan suuntaan niin onko hän silloin sinua varten? Vai onko hänen rakkaus jotakin toista varten? Isoja kysymyksiä ja pohdintoja. Rakkautta ei tulisi pihdata eikä sen näyttämistä, joten tämän viikon tarot voisi jopa haastaa sinua näyttämään avoimemmin tunteitasi sinun läheisille ja rakkaille ihmisille ❤️

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *