Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain viesti tukena henkiselle kasvulle

Tulee tilanteita kun intuitio ja ego on ristitulessa eikä tiedä kumpi ääni tulee sydämestä. Tarotit on ollut mun elämässä enemmän ja vähemmän mukana jo yli 20 vuotta ja saankin olla todella kiitollinen, että saan nykyään tehdä sitä työkseni ❤️ Silloin kun ajatukset ja tunteet on sekaisin ja yrittää etsiä sitä oikeaa vastausta mielen sopukoista niin Tarotit on oiva apu saada sydämen ääni kuuluviin. Ego on todella vahva sanantuoja, mutta egon äänen tunnistaa siitä kun ajatukset tulee pelon kautta. Ego pelottelee ja luo epävarmuutta kun taas sydämen ääni luo luottamusta ja kärsivällisyyttä. Mulle Tarotit on tuonut paljon apua arkeen. Itselle kortteja on vaikea katsoa, koska niitä herkästi tulkitsee sillä tavalla kuin haluaisi asioiden olevan ja menevä mutta kyllä sieltä suuntaa annetaan ja uudenlaisia ajatuksia. Itselle kun kortteja nostan niin teen aina ensin pienen meditaation. Se voi olla ihan pienen pienikin hiljentyminen. Pääasia, että ajatukset on suht tasaiset kun taroteilta lähtee jotakin kysymään eikä mieli halaja jotakin tiettyä vastausta. Avoimuus onkin tärkeää kun tarootien kanssa työskentelee.

Tällä kertaa tarot-torstaissa käytän The Moonchild Tarotteja. Anna mielesi hetken hiljentyä ja valitse sitten sinua puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. The fool – Narri

Kaikki on avoinna, uusi sivu on käännetty elämässä ja oma, uusi rauhallisempi kasvu voi alkaa. Jotta tämän rauhallisuuden ja täyttymyksen tunteen voi tuntea sielullisesti ja kehollisesti on uskallettava hypätä tuntemattomaan ja mennä virran vietäväksi. Narrin kortti on tarotpakassa ensimmäinen kortti ja kuvaakin uusia alkuja ja mahdollisuuksia. Kaikki se mikä on ollut tarkoitus käydä läpi on tullut päätäkseensä ja voimme lähteä entistä rikkaampana, viisaampana ja energisempänä eteenpäin jättäen itseään kuluttavat asiat pois. Käytä näitä voimavaroinasi silloin, kun tuntuu että suunta meinaa hukkua. Muista ne viisaudet mitä elämä on opettanut.

2. Eight of wands -Sauvojen kasi

Anna sydämesi valon loistaa niin itsellesi kuin toisille/toiselle. On itsestä kiinni kuinka antaa puhtaan rakkauden loistaa ja muistetaan, ettei se ole keneltäkään pois jos rakkauttaan ja kiitollisuuttaan näyttää. Se tuo vain ja ainoastaan kirkasta valon lähdettä koko maailmankaikkeudelle. Se mitä annamme, sitä saamme. Kun olemme rakkauden lähettiläitä ja puhtaita valontuojia voimme luottaa siihen, että asiat kuin asiat ratkeavat oikealla tavalla. Anna itsellesi kiitosta ja rakkauden valoa silloinkin kun kohtaat elämässäsi haasteita.

3. The lovers – rakastavaiset

Rakastavaisten kortti suojelee eroavaisuuksia ja tämän kortin energia antaakin voimaa hyväksyä itsensä kokonaisena. Sellaisenaan kuin on. Päätä itse mihin uskot ja mihin et ja sisäistä aidosti kuka olet ja näe kaikki ihmissuhteesi itsellesi tärkeiksi. Kaikki sinulle merkittävät suhteet on tuotu elämääsi tarkoituksellisesti eikä mikään ole enempää tai vähempää, on kyseessä sitten rakkaus- tai ystävyyssuhde. Elämässämme voi olla monia merkittäviä sielunkumppaneita, jotka tuovat erilaisuudellaan erityisen merkityksen arkeen ja elämään. Nauti näistä suhteista ja näytä niin itsellesi kuin näille sielunkumppaneillesi, että arvostat, kunnioitat ja välität heistä sydämesi pohjasta.

 

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen 

Tilaa tästä itsellesi ilmainen äänimaljameditaatio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.