Hae
Mirva Emilia

IBD rock – häpeän puolesta

Olin viime lauantaina p*skamaisimmissa bileissä ikinä missä oon ollu. Nimittäin mun itse järjestämissä bileissä, #PaskatBileet Helsingin Rymy-Eetussa! ?Vaikka nimensä mukaan bileet olisi voinu olla surkeemmasta päästä mutta niitä ne ei todellakaan ollut. Stand up koomikko Matti Patronen viihdytti porukkaa, Rymy-Eetu piti meistä huolta hyvän ruoan ja juoman merkeissä ja Tuohimaa ja JP Leppäluoto sai meidän korkkarit kattoon ja niinhän siellä jo pöydilläkin tanssittiin.

Järjestettiin tänä vuonna Mari Valosaaren kanssa tämä IBD – rock tapahtuma toisen kerran ja halutaan tämän tapahtuman avulla saada joka vuosi yhä enemmän suolistosairautta esiin ilman häpeää. Häpeä on se, mikä kulkee hyvin vahvasti tämän sairauden ympärillä ja onhan se nyt oikeesti noloo jos joutuu kulkee kurat housussa! Mutta, koska sille ei aina voi mitään niin huumoria tähänkin asiaan on löydettävä ja sitä Mari toikin hyvin vahvasti juonnoissa esiin. Mari juonsi tapahtuman todella hyvin. Siinä se sai aikaan niin naurua ja itselleni myös jopa kyyneleitä. Ja se, että sinne tuli ihmisiä Porista ja Mäntästä asti! Aivan mieletöntä! Ilman näitä ihania osallistujia ei olis koko bileitä. Iso kiitos kuuluu siis heille ketkä tänäkin vuonna tuli paikalle ❤️ Ja niinkun viime vuonna myös tänä vuonna me saatiin aivan ihania sponsoreita tukemaan tätä meidän tapahtumaa.

Yhtenä isona tukena ja apuna meillä oli Oulusta saakka RockUp productions. Heiltä saatiin valtavasti tukea ja apua ennen tapahtumaa ja tapahtumassa.

Mukana bileissä oli myös Vahvakauppa, ravintorengas ja jo toisen kerran Semper gluteeniton. Heiltä saatiin osallistujille meidän goodiebageihin alennuskoodeja sekä tuotteita testattavaksi. Muita sponsoreita keiltä tuli myös goodiebageihin tuotteita oli oatis, kaslink, foodin ja VikingLine tarjosi etukortit. Jokainen osallistuja sai siis todella kattavan lahjakassin kiitokseksi ❤️

The Järjestäjät 

Stand up koomikko Matti Patronen

Tuohimaa ja JP Leppäluoto 

Tuohimaa

JP Leppäluoto

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.