Hae
Mirva Emilia

Energisoivat kivet ja tarotkortin yhteinen viesti

Tällä kertaa lisäsin kolmen tarotkortin nostoon myös energisoivat kivet, jotta saat mahdollisimman hyvän ja intensiivisen viestin itsellesi. Kiven energia ja viesti lisää tarotkortin sanomaa ja syvyyttä, joten tämän kertainen viesti tulee olemaan sinulle entistä voimakkaampi ja merkityksellisempi. Aloita kortin valitseminen siitä, että suljet silmäsi ja hengität muutaman kerran voimakkaasti sisään-ulos hengityksiä. Valitse sen jälkeen kortti ja kivi, jotka puhuttelevat sinua voimakkaimmin. Lue kuvan alta kortin viesti rauhassa ja täysin omassa hiljaisuudessa.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Irstaus, energisoiva kivi sitriini

Aseta rajat itsellesi ja muille. Elämäsi voi tuntua tällä hetkellä siltä, että olet jumiutuneessa tilassa ja, että jokin estää sinua kulkemasta eteenpäin. Nyt onkin sopiva hetki miettiä, mitkä ovat sinun syvimmät tarpeesi. Mitä sinä haluat ja ryhdy toimimaan sen mukaisesti. Tämä vaatii sinulta valtavasti päättäväisyyttä, jotta unelmasi toteutuu mutta päättäväisyyden ansiosta tulet saavuttamaan unelmasi. Manifestoi itsesi siihen tilaan, missä olet kun olet tehnyt päättäväisesti työn ja olet saavuttanut oman unelmasi. Millainen sinun energiasi ja olosi silloin on? Nauti jo nyt siitä hyvänolon tunteesta mitä unelman täyttyminen sinulle tuo.

Keltainen kivi, sitriini tuo elämääsi iloa, onnellisuutta ja on sisäisen voiman keskus. Etsi tämä suuri voima sisältäsi ja lähde toteuttamaan unelmiasi! Kiven energia tuo sinulle tahdonvoimaa, runsautta ja menestystä ?

2. Rakkaus, energisoiva kivi ruusukvartsi

Ota vastaan kaikki se rakkaus mitä sisimpäsi ja ulkopuolinen maailma sinulle antaa. Jotta voit vastaanottaa rakkautta, täytyy sinun ensin rakastaa ja hyväksyä itsesi. Mitkä ovat sinun parhaat puolesi? Mitä itsessäsi rakastat? Rakkaus, mitä sinussa on, on puhdasta ja tasapainoista. Löydä se puhdas rakkaus itsestäsi, sillä tämä saa aikaan sinussa seesteisyyttä ja rauhaa. Tämä tasapainoinen rakkaus ja tunne välittyy myös sinun ihmissuhteisiin ja tuo niihin lämpöä ja herkkyyttä. Arvosta ja rakasta jokaista ihmissuhdettasi niin henkisellä, fyysisellä kuin myös tunteidenkin tasolla.

Vaaleanpunainen kivi, ruusukvartsi on sydänchakran lempeä hoitaja. Kivi lähettää sinulle hoitavaa energiaa pelkoihin, vanhoihin haavoihin ja anteeksiantoon. Ole itseäsi kohtaan armollinen, lempeä ja löydä rakkaus itseäsi kohtaan ❤️

3. Hallitsija, energisoiva kivi musta obsidiaani

Tunne oma sisäinen voimasi ja uskalla toimia sen mukaisesti. Tämä voima on osa sinua, mikä tuo elämääsi iloa ja vie asioitasi eteenpäin. Sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet luoda jotain uutta joko henkisellä tasolla tai konkreettisesti. Sinussa on vahvaa tahtoa ja energiaa tehdä asioita ja viedä niitä eteenpäin, joten ota ohjat käsiisi ja lähde viemään tilannettasi eteenpäin. Käytä tämä vahva energia hyväksesi ja luota itseesi ja omaan voimaasi. Sinä pystyt ja sinä osaat. Jaa tätä sinun tahdonvoimaasi ja energiaasi myös heille, jotka sitä tarvitset. Ole kannustava ja auttavainen ?

Musta kivi, obsidiaani lähettää sinulle vielä lisää tätä vahvaa ja voimakasta energiaa ja auttaa sinua saavuttamaan yhteyden oman sisäisen voimasi kanssa. Herätä tämän kiven antaman energian avulla sisäinen soturisi ja lähde luomaan jotain uutta ja ihanaa elämääsi ja arkeesi ?

Mitä ajatuksia energisoivan kiven ja tarotkortin viestit sinussa herättivät? ✨

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ✨

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *