Hae
Mirva Emilia

Tyylikäs ja lämpöä tuottava Back on Track huivi

*Tuote saatu PR-lahjana. Back on Track terveyshuivi on valmistettu funktionaalisesta Welltex -kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Kun posti toi tämän huivin ja laitoin sen kaulaani niin voin kyllä todeta, että tämä huivi alkoi lämmittämään niskoja heti ja paljon enemmän kuin tavallinen huivi. Tätä huivia suositeltiin mulle mun nivelkipujen takia, sillä tällä terveyshuivilla on vaikutusta myös niveloireisiin kuin myös lihasten tulehdusperäiseen kipuun. Tässä Back on Track -huivissa on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä, joka vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suorituskykyyn.

Back on Track sopii arkeen ja juhlaan

Mää olen todellinen vilukissa oli kesä tai talvi ja huiveja pitäisi käyttää enemmänkin. Tästä Back on Track huivista ei näy yhtään päällepäin, että tämä olisi minkäänlainen terveyshuivi koska tämä on erittäin tyylikäs, kevyt ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Usein kun ajattelee lämpö huivia niskoille tulee mieleen raskas ja painava sähkökäyttöinen vekotin. Tämän terveyshuivin pehmeyden ja kevyen materiaalin ansioista tämä on hyvä vaihtoehto jopa juhlaan. Kesän juhliin tämä sopiikin hyvin hartiahuiviksi ja minkä ihanan lämmön tämä antaakaan viileään kesäiltaan ? Kevyen materiaalin ansiosta huivi asettuu hyvin ja on helppo asetella paikoilleen.

Arjessa taas huivi on aina käytännöllinen neuletakin, nahka- tai farkkutakin tai collegen kanssa. Tämä on siis todella käytännöllinen ja joka paikkaan sopiva huivi. Ja mikä parasta, käytännöllisyyden lisäksi tästä huivista saa vielä hyviä terveysvaikutuksia ilman sähkön tuottamia signaaleja omaan kehoon.

Huivi sisältää mineraalipartikkeleita

Back on Track tuote on valmistettu itämaiseen lääketieteen hoitomuotona käytetystä materiaalista, joka sisältää mineraaleja. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää mineraalipartikkeleita. Mineraalipartikkeleiden avulla kangas hyödyntää osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä energia, jota kangas heijastaa takaisin on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Pitkäaaltoinen infrapunasäteily auttaa

  • vilkastuttamaan verenkiertoa
  • lämmön ja verenkierron avulla lihakset vetreytyvät

Back on Track tuotteet sopivat myös käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun ja niveloireisiin. Keraaminen tekstiili auttaa myös nopeuttamaan palautumista sekä lisää aineenvaihduntaa.

Vaikka huivi on kevyt ja ohut se tuottaa ihanasti lämpöä. Mulla on oikea jalka ollut tosi kipeä ja eilen lenkin jälkeen se kipeytyi taas tosi paljon. Lääkäri ja hieroja on epäillyt, että siellä on bursiitti eli lonkan limapussin tulehdus. Sen hoitoon ei sovi esimerkiksi lämmitetty kauratyyny, koska liika lämpö pahentaa tulehdusta. Kokeilin kuitenkin pitää eilen huivia paljaan jalan päällä, koska lämpö on oman kehon lämpöä. Ilolla voin todeta, että särky todella pieneni 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.