Hae
Mirva Emilia

Menneisyys piinaa? – Viesti enkeliltä

Joskus menneisyys piinaa niin, että tuntuu ettei pääse eteen eikä taaksepäin vaan on täysin jumittunut paikoilleen. Oma rohkeus ja usko ei riitä päästämään irti menneisyyden tuomista negatiivisista tunteista ja silloin rohkeutta on se, kun pyytää tähän asiaan apua. Mun omassa menneisyydessä on paljon asioita mitä olen joutunut käymään läpi monen monta kertaa ja välillä on tuntunut turhauttavalta kun on yrittänyt päästää irti, mutta silti asia vaan vaivaa eikä siitä huonosta ja todella vahvasta negatiivisesta energiasta meinaa päästä pois. Tein vuosia töitä, jotta tasapaino ja luotto omaan arkeen palautuu. Pyysin apua joka paikasta ja välillä tuntuikin, että ne tunteet sain kuriin mutta jostain ne taas aina putkahti esiin. Välillä jopa voimakkaampina.

Nämä negatiiviset energiat saivat mun itsetunnon alenemaan ja kun sain itsetuntoni, rohkeuteni ja luottamukseni taas takaisin niin mun olokin keveni. Jos menneessä on paljon kipukohtia, siinä kestää aikansa ennenkuin itsensä saa tasapainoon. Ja kieltämättä joudun edelleen välillä taistelemaan tämän negatiivisen tunteen yli mutta onneksi olen saanut tästä jo niin hyvin kiinni ja luotan itseeni, etten anna sen vaikuttaa Itseeni enään sen kummemmin. Menneisyys onkin opettanut mulle olemaan itsevarmempi ja seuraamaan omia vaistojasi ja intuitiota. Oma vaisto ei ole pettänyt kertaakaan ja uskon, ettei niin tule käymäänkään. Menneisyyden tuomista tunteista olen päässyt irti myös meditaation avulla ?

Menneisyys piinaa – arkkienkeli Mikael: sinä et ole yksin

Menneisyys on asia, mitä ei voi muuttaa mutta voit muuttaa omaa asennettasi menneisyyttäsi kohtaan. Se, mitä olet tehnyt menneessä on muovannut sinusta juuri sen ihmisen kuka olet. Kaikista niistä pienistä ja isoista virheistä olet oppinut ja kaikesta siitä ilosta ja onnesta olet saanut elämääsi paljon hyvää. Menneessä ja sen tuomista negatiivisissa energioissa eläminen ei vie sinua eteenpäin vaan siitä irtipäästäminen.

Arkkienkeli Mikaelilta tulikin Sinulle viesti, joka uskoo ja luottaa sinuun. Sinä et ole yksin, vaan Mikael on sinun tukenasi ja valaa sinuun uskoa ja luottoa. Hän myös kehottaa Sinua hiljentymäön useammin, tyhjäämään mielesi ja vain kuunnella. Luota omaan intuitioosi ja toimi sen mukaan.

Pyydä Arkkienkeli Mikaelilta apua, sillä hän on valmis auttamaan ja katkaisemaan kaikki negatiiviset narut ja sinua estävät muistot ja tunteet, jotka eivät vie sinua kohti unelmiasi.

Usko ja luota apuun. Saat sitä, kunhan vain pyydät ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.