Hae
Mirva Emilia

Sisäinen kauneus säteilee ulospäin

Sisäinen kauneus säteilee ja näkyy ulospäin onnellisuutena, rakkautena ja itsevarmuutena. Toisen ihmisen käyttäytymisestä, asenteesta elämää kohtaan ja mielialoista huomaa helposti kuinka ihminen voi sisäisesti. Jos on huono olla itsensä kanssa se näkyy suruna ja jopa vihanakin. Jos tuntuu, että on huono olla itsensä kanssa on hyvä pysähtyä ja miettiä mistä se johtuu. Mietti, missä elämän osa-alueella ei kaikki ole kunnossa ja tasapainossa ja miten sen voi muuttaa. Muutokset eivät ole aina helppoja mutta jos tuntuu siltä, ettei ole täysin tyytyväinen omaan elämään niin silloin muutosta kannattaa miettiä. Muutoksien ei tarvitse olla heti suuria ja radikaaleja vaan voi aloittaa pienillä muutoksilla. Nämä pienet muutokset vievät sinua eteenpäin kohti onnellista ja tasapainoista elämää.

Sisäinen kauneus ei säteile ulospäin jos omasta kehosta ei pidä hyvää huolta

Viikon tarotkortiksi nousi uudelle viikolle Lanttien Kuningatar joka tietää omasta kokemuksesta, että oman kehon hyvinvoinnista täytyy pitää hyvää huolta, jotta mieli voi hyvin. Fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsikädessä ja molemmat tuottaa itsevarmuutta ja kohottaa omaa itsetuntoa. Kortti kehottaa uskomaan omiin kykyihin ja sinulta löytyykin nyt ylimääräistä energiaa ja erilaisia kykyjä. Jotta nämä kyvyt pääsevät esiin sinun koko olemus pitää olla tasapainossa. Kun saavutat tasapainon olet vapaa ja luotat itseesi ja kykyihisi. Kun ei murehdi turhia asioita mielikin pysyy kirkkaana ja luovuus alkaa kukoistamaan. Elämän positiivinen energia virtaa vapaasti kun olet tasapainossa oman kehosi ja mielesi kanssa.

Kortti antaa aihetta miettimään miten saavutat kokonaisvaltaisen tasapainon, jotta voit nauttia elämästäsi mahdollisimman hyvin. Jos haluat nauttia täydestä sydämestäsi omasta elämästäsi niin et voi laiminlyödä kehosi tarpeita. Kuuntele mitä sisimpäsi sanoo. Kehitä itsetuntoasi, elä terveellisesti ja nauti metsästä ja sen tuomasta hiljaisuudesta. Älä laiminlyö itseäsi vaan pidä itsestäsi hyvä huoli ❤️

Kohtele itseäsi arvokkaasti

Kysy itseltäsi, miten kohtelet itseäsi? Kohteletko itseäsi rakkaudellisetsi vai etsitkö itsestäsi ainoastaan negatiivisia puolia? Rakasta ja kohtele itseäsi niinkuin haluaisit, että lähimmäisesi sinua kohtelevat. Muuta negatiivisuus positiivisuudeksi ja katso itseäsi rakkauden täyteisesti. Muista, että Sinä olet ainutlaatuinen eikä sinunlaistasi ole toista. Nauti omista aisteistasi. Lanttien Kuningatar kuvaa itsenäistä, vapaata ja itsevarmaa Sinua.

Viime viikon tarotkortiksi nousi aikakauden kortti. Käy lukemassa mitä se kortti haluaa sinulle viestittää ❤️ Muistathan, että teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja puhelimitse. Varaa oma aikasi numerosta 0407270106.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.